O Στέλιος Μάινας μιλάει για τους «Μεν και Δεν»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Μάινας ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την σειρά «Οι Μεν και οι Δεν», που πρωταγωνιστούσε κι είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία όταν είχε προβληθεί.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν ένα τρελό πράγμα. Πήγε πάρα πολύ καλά την πρώτη χρονιά κι έτσι συνεχίσαμε 132 επεισόδια. Εγώ είμαι ένας ασύλληπτος χάχας, δηλαδή εγώ δεν είμαι ένας κωμικός ηθοποιός, δεν την έχω στο τσεπάκι την κωμωδία, δεν την ξέρω. Που σημαίνει οτιδήποτε αστείο είναι, είμαι ο πρώτος που γελά. Αφού η Κοτρώτση, μία φοβερή σκηνοθέτιδα, έλεγε Μάινα σε παρακαλώ σταμάτα να γελάς να πάμε γύρισμα. Δεν γίνεται να το κόβεις συνέχεια, έκοβα συνέχεια τα πλάνα. Πέρασα πάρα πολύ καλά, ήταν μια απενεχοποίηση τώρα που λέμε. Ότι πιο τρελό, ότι πιο παλαβό.»

«Θέλω να σου πω μετά από αυτά τα χρόνια που περάσανε, εμείς όποτε μπορούμε βρισκόμαστε ως παρέα για να λέμε χαζομάρες πάλι. Όχι για να θυμόμαστε τους Μεν και τους Δεν αλλά επειδή θέλουμε να έχουμε ένα μίτο που δεν θέλουμε να σπάσει» ανέφερε ο Στέλιος Μάινας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !