UPDATE - Δείτε τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (5/10/2020)

8


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 5/10/2020:
Πρόγραμμα 18-54

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ 23.1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29.2
ΑΓΓΕΛΙΚΗ 11,8
GREECE S NEXT TOP MODEL 27.2
8 ΛΕΞΕΙΣ 11.4
BIG BROTHER 18.3
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) 5.2
50 50 (Ε) 6.4
TO ΝΗΣΙ (Ε) 8,7
CASTLE   MAK TV 1,0
THE BLACKLIST MAK TV 1,2
BREAKING BAD ΜΑΚΤV 0,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 7.4

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το «Παρουσιάστε» είναι όαση! Χαίρομαι που πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κοινή ώρα μετάδοσής τους, το GNTM επικράτησε με μόλις 1,8 μονάδα διαφορά από το Παρουσιάστε που χθες φαίνεται να χτύπησε σε 2 απο τα 4 τέταρτά του δυνατά ποσοστά ανάλογα με αυτά της πρεμιέρας. Μέχρι στιγμής η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 φαίνεται να αντιστέκεται πάρα πολύ καλά στον τυφώνα του ΣΤΑΡ (και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα). Με λυπεί βέβαια που η εξαιρετική Αγγελική συνεχίζει να κάνει απογοητευτικά ποσοστά (αν και με πολύ μικρή άνοδο στην πρώτη της ώρα χθες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάρωσε ο αντ1 με τη μυθοπλασία,τα χει καταφέρει τέλεια μέχρι στιγμής ...το gntm δεν τα πάει άσχημα μη τρελαθουμε απλά φαίνεται ότι έχει χάσει τη δυναμική του κι ο κόσμος τόσες σεζόν σερί έχει κουραστεί λίγο με το προϊόν, οπότε καλό θα ταν του χρόνου να μη βγει στον αέρα κι να κάνει ένα μικρό break..μπορει να μην αρέσει σε κάποιους αλλά με όλο αυτόν τον ανταγωνισμό ο σκαι κάθε βράδυ κάνει 17%-18% με το big brother αυτό μόνο αποτυχία δε το λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το gntm φέτος είναι αρκετά βαρετό και προβλεψιμο και φαίνεται στα νούμερα που κάνει
    Εντυπωσιακή η τηλεθέαση για τον Μπεζο
    Το bigbrother πρώτο στην Late night ζώνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oντως στο "gntm"δεν υπαρχει ο ιδιος φανατισμος με τα 2 προηγουμενα χρονια αντιθετως χαμος στα σοσιαλ γινεται με το big brother

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο θα ηταν να βλεπουμε τη γενικη εικονα κ οχι τ δεντρο. Με εξαιρεση τις μελισσες σχεδον κμ προσπαθεια δεν εχει τη δυναμικη επιτυχιας που αφηνει αποτυπωμα. Οι τηλεθεατες εχουν μειωθει εξαιρετικα εξαιτιας κακιστου περιρχομενου.το ποσοστο επι των ανοικτων δεκτων δε λεει τπτ. Το 26% του gntm στα νεανικα αντιστοιχει στο γενικο συνολο σε 700 000 τηλεθεατες.παλια σειρα η εκπομπη με τετοια τηλεθεαση θεωρουνταν απλα μετριας αποδοχης.εχουμε θεοποιησει το ποσοστο επι των ανοικτων δεκτων στα νεανικα και αν κανουμε την αναγωγη για να δουμε ποσοι ειναι οι τηλεθεατες 18-54 θα δουμε ποσο δραματικα εχει μικρο ειναι τελικα αυτο το κομματι κοινου που χει απομεινει στην τηλεοραση. Η δε σφαγη στα πρωινα για 500 000 τηλεθεατες που μοιραζονται σε6 εκπομπες ειναι πραγματικα αστεια.απορω ποια σοβαρη εταιρια επενδυει διαφημιστικα σε μια νεκρη ζωνη οπου η tv απλα παιζει για θορυβο οσο η νοικυρα κανει δουλειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι ευχαριστημένοι και με καλά νούμερα εκτός του άλφα και των οχτώ λέξεων. Η σειρά του Μπέζου τα σπάει και χαίρομαι που πάει καλά. Μακάρι να συνεχίσει και να τη στηρίξουμε. Άγριες μέλισσες ο,τι καλύτερο. Τα μοντέλα επίσης έσκισαν. Το μπιγκ μπράδερ βαστάει ακόμα. Και όσο φανατίζουν τον κόσμο υπέρ της Κρητικιάς και εναντίον της κλίκας θα κρατήσει το 18άρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 27 του ριάλιτι του Σταρ δεν είναι κακό νούμερο -τί να πει και ο Alpha;- αλλά αν το συγκρίνεις με τα προηγούμενα χρόνια μια πτώση στο προϊόν αυτό τη βλέπεις. Ίσως το Σταρ να πρέπει να εμπλουτίσει τη ζώνη και με κάτι άλλο πέρα από τα ριάλιτι. Ή αν θέλει να συνεχίσει με ριάλιτι ίσως πρέπει να ψάξει για κάποιο άλλο ώστε να ''ξεκουραστεί'' το GNTM. Του πήγε καλά μέχρι τώρα αλλά κάποια στιγμή ο κόσμος θα κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια. Υποτίθεται φέτος έχει και τα δύο φύλα να ανταγωνίζονται για την πρωτιά αλλά τα ίδια που έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια κάνουν και αυτοί. Και δεν τους βγήκαν φέτος και οι παίκτες. Δεν ακούγονται πολύ. Σε αντίθεση με το Big Brother που και να μην το βλέπεις κάποιους παίκτες τους ξέρεις ως όνομα γιατί κουβεντιάζεται και στα social media αλλά και έξω στην καθημερινότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !