UPDATE-Δείτε τα KΑΘΑΡΑ νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (15/10/2020)

23

 


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 15/10/2020:
Πρόγραμμα 18-54

Η ΦΑΜΙΛΙΑ 17,2
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 28,6
ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ 15,1
THE BACHELOR 16,2
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 10,1
Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 8,6
8 ΛΕΞΕΙΣ 10,6
BIG BROTHER 18,0
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) 8,5
ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (Ε) 3,0
L.A.P.D. 3,2
CASTLE   MAK TV 3.6
THE BLACKLIST MAK TV 1,2
BREAKING BAD ΜΑΚΤV 0,9
ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 6,8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 6,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 12,0

*Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στα μονοψηφια κινηθηκαν οι πρεμιερες,το "Τα καλυτερα μας χρονια" δεν μου αρεσε,δεν μου αρεσαν καθολου οι ηθοποιοι,δεν σε μετεφεραν στο κλιμα της εποχης εκεινης(με αποκορυφωμα και αυτη την αταλαντη Σωτηροπουλου),μπορουσαν να μπουν πιο καλοί ηθοποιοι,δεν ειχε την νοσταλγια που περιμενα και οι ατακες ψιλοκουλές,γενικα δεν μου αρεσε.Αντιθετα "Η τουρτα της μαμας" ηταν καλή,ειχε γελιο,αλλά δεν μπορει να συγκριθει με τιποτα με τις παλιες σειρές των Ρηγα-Αποστολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κρύβεται πίσω από την συνεχόμενη λανθασμένη πληροφόρηση για τα νούμερα του Big Brother?
    Χάνεται η αξιοπιστία σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και συμπληρωματικα να πω πως το twitter δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα.Αλλωστε στο twitter τρενταρουν και τα σκουπιδοριαλιτι,οπότε το να διαμορφωνεις μόνος σου γνωμη για κάτι βλέποντας το ειναι το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε 10:27 π.μ. . Δυστυχώς το κανάλι δεν στέλνει εδω και παρα πολύ καιρό σωστό προγραμματισμό. Δεν μπορούμε να ξέρουμε μέχρι τι ώρα αποφάσισε να τελειώσει ο ΣΚΑΙ το πρόγραμμά του.
    Για την αξιοπιστία που λες μάλλον θα πρέπει να το πεις στο ίδιο το κανάλι.

    Πάντως το TVNEA.COM ειναι το μοναδικό site που κάνει UPDATE τα ποσοστά ,τα ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τούρτα της μαμάς θα ανέβει κι άλλο,ήταν εξαιρετική σειρά,πραγματικά αστεία και με πολύ ουσιαστικά και ανθρώπινα μηνύματα και μακριά απ τα χιλιοπαιγμένα κλισέ για τη σχέση πεθεράς-νύφης,ομοφυλόφιλου καρικατούρας που κρύβει από όλους την σεξουαλική του ταυτότητα,των πεθερικών που σφάζονται μεταξύ τους κλπ...Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στους Ρήγα-Αποστόλου που μας θύμισαν τι σημαίνει κωμωδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάτος η Χατζηβασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Just the 6 of you...η κ.χατζηβασιλειου θα αρχισει να καταλαβαινει το λαθος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξιοπρεπεστατες οι πρεμιέρες της ΕΡΤ1 σε νούμερα. Σε περιεχόμενο ότι καλύτερο, ειδικά "τα καλύτερα μας χρόνια". Α κι επιτέλους μια σειρά του Ρήγα που δεν στριγγλιζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμενα μου αρεσαν πολυ και οι 2 σειρες της ΕΡΤ
    τα καλυτερα μας χρονια ειναι ομορφη και νοσταλγικη ενω η τουρτα της μαμας οντως εχει πολλες ατακες και οχι υστερια επιτελους! και φυσικα πολυ προχωργμενη σειρα για την ΕΡΤ!

    πιστευω οτι οι σειρες θα πανε αξιοπρεπως και δεδομενου οτι η ΕΡΤ δεν κοβει σειρες οπως τα ιδιωτικα, θα τις δουμε και ολοκληρωμενες.


    *χαρηκα με τον πατο της χατζηβασιλειου. δεν το αποκλειω να ανεβει βεβαια η εκπομπη γιατι λιγοι ηξεραν οτι ξεκιναει, αλλά σε γενικες γραμμες για μενα η χατζιβασιλειου ειναι πλεον καρικατουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως μια μόνιμη φασαρία υπήρχε στην "Τούρτα", άλλωστε σε αυτό μας έχουν συνηθίσει οι Ρήγας-Αποστόλου, το περιμέναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το περίεργο με τη Χατζηβασιλείου είναι ότι στο δυναμικό πήγε καλύτερα απ' ό,τι στο σύνολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τις σειρές στην ΕΡΤ δεν τις ειδα,αλλά τι περιμεναν οταν εχει μπει ο Οκτωβριος,εχουν αρχισει τα περισσοτερα προγραμματα και βαζεις τη Χατζηβασιλειου σε μια τετοια μερα και σε μια τετοια ωρα;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κρίμα που οι σειρές της ΕΡΤ δεν πήγαν καλύτερα! Εξαιρετικές και οι δύο. Τα καλύτερα μας χρόνια με έξυπνο χιούμορ κ με νοσταλγική διάθεση, ενώ η Τούρτα της μαμάς είχε το κλασικό χιούμορ του Ρήγα, ενώ παράλληλα απέδειξε πως μπορεί να κάνει μια χιουμοριστική σειρά χωρίς να στριγκλιζουν οι ηθοποιοί. Μπράβο κ για τα μηνύματα που πέρασε και όλο αυτό στην ΕΡΤ!! Μακάρι ο κόσμος να γυρίσει την πλάτη στα σκουπίδια ριάλιτι των ιδιωτικών καναλιών και να ανακαλύψει την πραγματική καλή μυθοπλασία. Το ίδιο καλό είναι κ το χαιρετά μου τον Πλάτανο. Το μόνο αρνητικό ότι επειδή είναι καθημερινό κάνει λίγο"κοιλιά" η ιστορία. Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από τον χαμό που έγινε χθες στο twitter περίμενα καλύτερα νούμερα για τις σειρές της ΕΡΤ. Βέβαια για την ΕΡΤ τα νούμερα νομίζω είναι καλά. Για τα καλύτερα μας χρόνια δεν έχω άποψη γιατί έβλεπα τις Μέλισσες. Για τη σειρά των Ρήγα Αποστόλου δεν έχω ούτε εκεί να πω κάτι γιατί είδα ελάχιστες σκηνές προς το τέλος. Εμένα αυτοί οι δύο από τις χρυσές εποχές του Mega που έσκιζαν στα νούμερα δεν μου άρεσαν. Και στις τελευταίες δουλειές τους υπερέβαλαν πολύ με το γράψιμο τους. Αυτή η δουλειά φαίνεται να διαφέρει αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Πάντως έχει καλούς ηθοποιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα καλυτερα μας χρονια ηταν αδιαφορο για μενα.Η τουρτα της μαμας ειναι αυτο που περιμενεις απο Ρηγα-Αποστολου,εξυπνες,ωραιες ατακες και βιτριολικες,με καλό cast.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε θεωρώ άσχημα τα νούμερα των σειρών της ΕΡΤ. Βγήκαν σε ένα κανάλι που κανονικά κάνει 5αρια,θα χρειαστεί χρόνος να τις μάθει ο κόσμος. Ειδικά τα καλύτερα μας χρόνια (δεν τα έχω δει ακόμα) είμαι απέναντι στις μέλισσες. Η τούρτα δεν ξέρω αν μου άρεσε,αλλά σίγουρα περιμενω το επόμενο επεισόδιο. Όσο μαθαίνουμε τους ήρωες θα γίνεται όλο και καλύτερο. Έκπληξη τα μηνύματα που ακούσαμε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Επιτέλους η δημόσια τηλεόραση όπως πρέπει να είναι σε μια σύγχρονη χώρα.
    Εύχομαι να στηρίξει το κοινό αυτές τις προσπάθειες,είναι μεγάλο το στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενθουσιαστηκα και με τις 2 πρεμιερες της ΕΡΤ1. Μια νοσταλγικη σειρα εποχης με αθωοτητα, χιουμορ και γλυκυτητα. Μια υπεροχη κωμωδια με απανωτες ατακες και μηνυματα απο τους Ρηγα κι Αποστολου που απεδειξαν οτι εχουν ακομη εμπνευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι μέλισσες έχουν πάρει φόρα και δε βλέπουν τίποτα. Κατά τη γνώμη μου πάντως η ιστορία στη φυλακή αν και ήταν αναγκαίο κακό της ιστορίας γιατί θα μαθαινοταν κάποτε προσωπικά εμένα με ξενερώνει. Εχθές παρακολούθησα την τούρτα της μαμάς. Επιτέλους ο Ρήγας με τον Απόστολου γράψανε μια σειρά χωρίς πολλές γκαριδες. Βρήκα πολλά εξαιρετικά στοιχεία και ατάκες αλλά σε πολλά σημεία μου θυμιζε το πρώτο επεισόδιο του τι ψυχή θα παραδώσεις μωρη με τα σκετσάκια στο οικογενειακό τραπέζι στη χούντα που έκανε εισαγωγή στην ιστορία. Σαν δηλαδή να φέρανε αυτό στο σήμερα. Η μία γιαγιά φοβερή. Επίσης διαχρονική αξία η Χρύσα Ρώπα αν και λίγο αμήχανη σε σημεία. Θα ήθελα περισσότερες ατάκες σε Κόκλα και Κωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η τουρτα της μαμας ηταν ωραια,με ωραιο χιουμορ.Τα καλυτερα μας χρονια δεν τα ειδα και δεν σκοπευω να τα δω γιατι βλεπω απεναντι Αγριες μελισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το γράμμα για σένα τι έγινε; χάθηκε στον δρόμο;
    Κάτι τρέχει με αυτό το Όπεν που δεν λέει να πάρει μπροστά με τίποτα.
    Οι σειρές της ΕΡΤ και ειδικά αυτή η Τούρτα της Μαμάς δεν με άρεσε και πολύ.
    Τα καλύτερα μας χρόνια αν και την είδα μέσα από ERTFLIX πριν ημέρες που την είχαν βάλει καλή μου φαίνεται να είναι.
    Ο Αντ1 οκ τα συνηθισμένα του.

    Σειρές ΕΡΤ VS ΑΝΤ1 με τα δικά μου μάτια...
    1)Πλάτανος 2) χρόνια 3) τούρτα για ΕΡΤ
    1)Μέλισσες 2) Ηλιος 3) Παρουσιάστε 4) χαρά 5) Φαμίλια για Αντ1



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θεωρώ τα ποσοστά των σειρών της ΕΡΤ ικανοποιητικά για την ΕΡΤ, αλλά πολύ χαμηλά για την ποιότητα και των δύο σειρών, ίσως έπρεπε να είχαν κάνει πρεμιέρα νωρίτερα ή, ειδικά το "Τα καλύτερα μας χρόνια" να ξεκινούσε στις 21:00 και όχι στις 22:00 απέναντι από τις εξαιρετικές Μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα καλύτερα μας χρόνια ο,τι καλύτερο φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βαρετο τα καλυτερα μας χρονια και επιβεβαιωθηκα τωρα που ειδα και το 2ο επεισοδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !