Kατερίνα Γκαγκάκη:«Θα διαχειριζόμουν διαφορετικά επικοινωνιακά το ατυχές περσινό περιστατικό από ότι ο ΣΚΑΙ »

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Στο Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το αν θα συνεχίσει την πορεία της τηλεοπτικά αλλά και για το ατυχές γεγονός που είχε συμβεί πέρυσι που βρισκόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η ίδια εξομολογήθηκε: «Στα social μου απαντώ και ειδικά με αυτό που έγινε πέρυσι και το ξέρουμε όλοι. Απάντησα γιατί θεώρησα ότι το οφείλω σε εμένα γιατί τοποθετώ τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ακούσουν και μια δεύτερη σκέψη και λένε μήπως έτσι ή αλλιώς αλλά κι αυτοί που λένε να πεθάνεις που δεν θέλουν να ακούσουν. Δεν τους δικαιολόγησα κι όσο περνά ο καιρός και βλέπω τα πράγματα πιο ψύχραιμα και σε αντιδιαστολή με ανθρώπους που διαφώνησαν κάθετα και δικαίως και κάναμε μια διαφορετική συζήτηση, τους κατάλαβα.»

«Η φράση ότι δεν υπήρξε ειλικρινής συγγνώμη με ενοχλεί πάρα πολύ. Τι σημαίνει ότι το βάζουμε σε μια ζυγαριά να δούμε ποιος είναι ειλικρινής; Μπήκαμε σε μια συνολική αντιμετώπιση κι ενδεχομένως εγώ επαγγελματικά να το διαχειριζόμουν αλλιώς. Για να μην το παίξω υπεράνω, θα το διαχειριζόμουν αλλιώς. Θεωρώ ότι πρέπει να τιμάς τις συνεργασίες και τους ανθρώπους που είναι επικεφαλής τη δεδομένη χρονική περίοδο. Δε σου κρύβω ότι ήμουν αρκετά μουδιασμένη για να σου πω ότι όχι έπρεπε να το κάνουμε αλλιώς. Αλλά βαρέθηκα να το συζητώ.»

Στο τέλος η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε ότι δεν υπάρχει για αυτόν τον λόγο τηλεοπτικά αλλιώς θα είχε αποχωρήσει αμέσως από την εκπομπή, απλά η τηλεόραση δεν είναι προτεραιότητά της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !