Νίκος Κοκλώνης: Όσα είπε για το μελλον του «Just the 2 of Us»

0

Τηλεφωνικά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα»  ο Νίκος Κοκλώνης. Ο ίδιος αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά η πρεμιέρα του «Just the 2 of Us» θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Για την συμμετοχή της Πηγής Δεβετζής στο μουσικό σόου, ο παρουσιαστής και παραγωγός τόνισε πως πιθανότατα θα υπάρξει αντικατάσταση.

«Είναι λίγο μουδιασμένο Σαββατοκύριακο για μας αλλά έχει μεγάλη σημασία και για μένα προσωπικά και για την εταιρεία παραγωγής που εκπροσωπώ η υγεία όλων των συμμετεχόντων και όλου του κόσμου. Μιλάμε για παραγωγή η οποία απασχολεί 330 άτομα. Έχουμε κάνει όλοι τεστ, έχουν βγει όλα αρνητικά εκτός από της Πηγής. Εύχομαι τη Δευτέρα να μην βγει κανείς θετικός στον Covid.

Όταν η Πηγή Δεβετζή μου είπε ότι είναι θετική κάλεσα αμέσως ένα ιδιωτικό εργαστήριο με το οποίο συνεργαζόμαστε από τον ΕΟΔΥ για να γίνουν τεστ σε όλους τους εργαζομένους. Εργάζονται 330 άτομα στην παραγωγή.

Μάλλον θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της Πηγής που θα ήταν ζευγάρι με την Έφη Σαρρή, ή θα αντικαταστήσουμε την Πηγή με άλλον celebrity. Αυτό θα αποφασιστεί τη Δευτέρα αφού πρώτα κάνουμε επαναληπτικό τεστ.

Το Just ήταν από τα πρώτα σόου στην τηλεόραση που εφάρμοσε από την αρχή όλα τα μέτρα και μάλιστα το κράτος δεν είχε εκδώσει συγκεκριμένα μέτρα που πρέπει να εφαρμόζονται στις τηλεοπτικές παραγωγές. Έψαξα και βρήκα τι κάνουν στη Σουηδία. Εμείς θα κάνουμε τεστ πριν από κάθε εγγραφή» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !