Αυτός θα είναι ο ρόλος της Ζωζώς Σαπουτζάκη στο J2US

Στο "Λοιπόν" μίλησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα,καθώς θα βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο του "Just The Two Of Us" καθώς και τι ακριβώς θα κάνει.

«Με λατρεύει ο κόσμος, με λατρεύουν όλοι οι συνάδελφοι, αφού δεν έχουν λόγο να μη με αγαπάνε, δεν ανακατεύομαι ποτέ, δεν έκανα κουτσομπολιά, δεν έχω κακίες και μικρότητες. Ασχολήθηκα μόνο με τον εαυτό μου, από μικρό παιδί, "σκαλί-σκαλί", ανέβηκα, έφτιαξα...Έκανα τα πάντα όλα, είχα μανία με το λούσο, ντύθηκα πολύ ακριβά. Πήγαινα τότε στο Σκαλιντό και μου έπαιρνε χιλιάδες. Ήμουν η μόνη που ντυνόμουν εκεί, όπως και η Ιλια Λιβυκού. Έκανα μια πολύ όμορφη καριέρα κι αυτό δείχνει όλη την πορεία μου, δείχνει το σήμερα, το ότι περπατώ στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τώρα με τον κορονοϊό, ανέβαινα με τα πόδια για να γυμναστώ μέχρι το εκκλησάκι επάνω, κι έβλεπα τον κόσμο να με σταματάει και να μου μιλάει... Εγώ βέβαια τους έλεγα:

"Σε απόσταση, σας παρακαλώ"... Βλέπω την αγάπη, κι αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη. Βέβαια, την έχω μόνη μου τη δύναμη, αλλά είναι ωραίο πράγμα να σου δείχνουν τέτοια αγάπη, θυμάμαι πέρσι, όπως γύριζα από την οδό Ηρώδου Αττικού που πήγαινα με πολύ γρήγορα ρυθμό, με σταματούσαν και μου έλεγαν: "Ένα αυτόγραφο, σας παρακαλώ", τους απαντούσα: "Τώρα γυμνάζομαι"».

Ετοιμάζεσαι για τη συμμετοχή σου στο τηλεοπτικό σόου JU2S;

«Η αγάπη του κόσμου, μου δίνει δύναμη, ακόμα και να θέλω να καθίσω, μου δίνει δύναμη για να δουλέψω»

Σε τι ρόλο θα σε παρακολουθήσουμε;

«Θα διδάσκω, μάλλον θα κάνω μαθήματα σε αυτούς που τραγουδάνε», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια