Σπύρος Πώρος κατά GNTM: «Γυμνές φωτογραφίσεις δεν βγαίνουν στην τηλεόραση»

0

Θύελλα αντιδράσεων προσκάλεσε η πρώτη φωτογράφιση του GNTM 3. Μέσα σε αυτούς που σχολίασαν αρνητικά την δοκιμασία αυτή,ήταν και ο Σπύρος Πώρος.

Ο Σπύρος Πώρος πλέον ως φωτογράφος, μίλησε στην εκπομπή  «Ευτυχείτε» και κατέκρινε το συγκεκριμένο ριάλιτι μόδας λέγοντας πως η παραγωγή δεν έλαβε υπόψιν της τις συνέπειες.

«Αν υπήρχαν οι μηχανισμοί του κράτους θα μπορούσαν να εφαρμόσουν συνέπειες. Είναι κάτι επικίνδυνο αυτό που έγινε. Γυμνές φωτογραφίσεις δεν βγαίνουν στην τηλεόραση. Όταν ένα top model κάνει μια γυμνή φωτογράφιση δεν την κάνει μπροστά σε 50 άτομα. Ήταν ζωώδες και εξευτελιστικό για τα παιδιά. Σκέψου πώς θα ένιωσαν οι γονείς ή οι συγγενείς αυτών των παιδιών βλέποντάς τα στην τηλεόραση.»,είπε συγκεκριμένα.

Ο Σπύρος Πώρος συνέχισε λέγοντας: «Αυτά δεν είναι μοντέλα. Πήγαν σε ένα σόου. Το πιο πιθανό είναι να μην φτάσει κανένα από αυτα τα παιδιά να γίνει μοντέλο. Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο να μιλούν με τέτοιο σαρκασμό και ειρωνεία σε αυτά τα παιδιά. Εδώ είναι ό,τι δηλώσεις είσαι»,κατέληξε ο Σπύρος Πώρος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !