Πρώτα στο ERTFLIX οι νέες σειρές της ΕΡΤ


Σε avant premiere στο ERTFLIX τα πρώτα επεισόδια των νέων σειρών της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα καλύτερα μας χρόνια», «Η Τούρτα της μαμάς» λίγο πριν από την τηλεοπτική τους πρεμιέρα.

Οι χρήστες της δωρεάν πλατφόρμας της ΕΡΤ, ERTFLIX, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου από τις 12:00 έως τις 24:00 λίγες ώρες πριν από την επίσημη προβολή τους, ολόκληρα τα πρώτα επεισόδια των σειρών «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και «Τα καλύτερα μας χρόνια», αλλά και να πάρουν μια πρώτη γεύση από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Η τούρτα της μαμάς» με ένα χορταστικό απόσπασμα.

Η ΕΡΤ και με τις τρεις σειρές της κάνει ένα μεγάλο βήμα στην μυθοπλασία. Εν μέσω μιας πρωτόγνωρης κατάστασης λόγω της πανδημίας, επιστρέφει και φιλοδοξεί να αφήσει το αποτύπωμα της στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από μια πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, σεναριογράφων και σκηνοθετών, τόσο με καθημερινές όσο και με εβδομαδιαίες σειρές.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα που στόχο έχει αφενός να φέρει το τηλεοπτικό κοινό σε επαφή με την ποιότητα και την ψυχαγωγία που μόνο η ΕΡΤ ξέρει να δημιουργεί, αφετέρου να στηρίξει τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες που πλήττονται από την κρίση που προκαλεί ο κορονοϊός.

Από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε εβδομάδα τα επεισόδια των νέων ελληνικών σειρών της ΕΡΤ μέσα από την πλατφόρμα ERTFLIX ώστε να μην χάνουν κανένα από αυτά, μετά την προβολή τους στην τηλεόραση στην κατηγορία «Νέες Ελληνικές Σειρές».

Διαθέσιμα όλα στο ertflix.gr, και με το κόκκινο κουμπί στους δέκτες σας για πρόσβαση στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, καθώς και στις δωρεάν Εφαρμογές για iOS και Android και για κινητά Huawei. Τέλος διαθέσιμο και για smart TV Samsung αφού κατεβάσετε το ειδικό δωρεάν App Ertflix, από το Samsung Apps κατευθείαν στην τηλεόρασή σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια