Στο Μega το MadWalk και τα MAD VMA;


Με την πανδημία να πλανάται ακόμα πάνω από τα κεφάλια μας και να δυσχαιρένει τη ζωή όλων, οι επιχειρήσεις ψάχνουν τρόπους να συνεχίσουν να επιχειρούν. Το ίδιο ισχύει και για τα κανάλια που είναι επίσης επιχειρήσεις και μάλιστα με πολλά έξοδα. Στο πλαίσιο αυτό, το MAD ψάχνει τρόπους να βγάλει στον αέρα τόσο τα Madwalk οσο και τα μουσικά βραβεία που διοργάνωνε το κανάλι κι αυτό γιατί σε περίπτωση νέας αναβολής φέτος λόγω κορωνοϊού ο θεσμός κινδυνεύει με θάνατο, αφού μετά από δυο χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώματα κανείς δεν θα θυμάται τα δυο event που έχουν γράψει εποχή τόσο στον χώρο της μουσικής όσο και της μόδας.

Ετσι, οι υπεύθυνοι έχουν κάνει ήδη επαφές ώστε τα MadWalk και τα MAD VMA να γίνουν κανονικά αλλά μέσω διαδικτύου όπως άλλωστε αυτή τη στιγμή συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη για να μην χαθεί τόσο η επαφή με τον κόσμο όσο κυρίως οι χορηγοί που τη δεδομένη στιγμή είναι το σημαντικότερο. Παράλληλα, έχουν γίνουν και επαφές του Ανδρέα Κουρή με το ΜΕGA σε μια προσπάθεια να υποστηριχτεί ο θεσμός και τηλεοπτικά. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει συζητήσεις για την επιστροφή του “MEGA STAR” στο Μεγάλο Κανάλι αλλά η διοίκηση του καναλιού δείχνει να κάνει πίσω καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχει χώρος για ακόμη μια μουσική εκπομπή, αφού τόσο το “Σπιτι με το MEGA”, όσο αυτή με τον Αντώνη Ρέμο που θα βγει κάποια στιγμή στον αέρα αλλά και με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σεμίνα Διγενή θεωρούνται ήδη πάρα πολλές.

Πηγή: tinasmess

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
k. Μεσσαροπουλου καλυτερα πανελ...αφηστε τις αθλιες αναλυσεις..ενα event μιας βραδυας να μην χωραει σε ενα καναλι που ακομα παιζει επαναληψεις..