Τα συμπεράσματα από την εβδομάδα που μας πέρασε στα νούμερα τηλεθέασης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


- Ανεβασμένη ήταν η Φαίη Σκορδά αυτή την εβδομάδα, αποδεικνύοντας ότι πολλοί βιάστηκαν να θεωρήσουν τελεσίδικη την αποτυχία της. Η εκπομπή δεν έχει φέρει ακόμα τα νούμερα που επιθυμεί το κανάλι, αλλά η άνοδος τόσο στα ποσοστά τηλεθέασης, όσο και στην κατάταξη σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι φανερή. Η προσθήκη του Νίκου Παρτσώλη στο πάνελ απέδωσε καρπούς, όπως και η μετακίνηση της Κόνις Μεταξά σε στήλες πιο σχετικές με το προφίλ της. 

-Σε πολύ χαμηλά ποσοστά έχει περιοριστεί το "Booth", που δεν ξεπερνούν το 4%. Κάποιοι εκτιμούν πως η παρουσία των τηλεφωνικών γραμμών στο "Ευτυχείτε", κάνει κακό στη μεσημεριανή παρέα Ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον της εκπομπής, ωστόσο ήδη έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα για ένα νέο μεσημεριανό μαγκαζίνο που θα μπορούσε να το αντικαταστήσει. Το σίγουρο είναι πως επιθυμία του Νίκου Κοκλώνη είναι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να μείνουν και οι 4 στην εταιρεία παραγωγής του. 

-Ξεκίνησε μέτρια η Μακρυπούλια με το "Ρουκ Ζουκ", αλλά πλέον έχει απογειωθεί. "Χτυπά" καθημερινά ποσοστά άνω του 20%, σε αντίθεση με τον Νίκου Μουτσινά που οι πρώτες του εκπομπές είχαν εντυπωσιακά αποτελέσματα και στην πορεία έπεσε. Τα νούμερα του παραμένουν συμπαθητικά, ωστόσο δεν θεωρείται πια ο κυρίαρχος της ζώνης. 

-Ανατροπή και στα δελτία ειδήσεων. Μετά από τρεις εβδομάδες, που η Μάρα Ζαχαρέα έβλεπε την πλάτη της Σίας Κοσιώνη, οι πρηγούμενες μέρες έδειξαν μία προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού στην πρώτη. 

-Υπάρχει μία προτίμηση στον "Ήλιο", έναντι του "Έλα στη θέση μου", ωστόσο ακόμα αυτό δεν έχει παγιωθεί. Οι δύο καθημερινές σειρές είναι κοντά και θα δοθεί μάχη στα επιτελεία των σεναριογράφων. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !