Βαγέλης Περρής: Η σκληρή απάντηση στις κατηγορίες του Γεωργούλη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Γεωργούλη έδωσε ο Βαγγέλης Περρής στον αέρα του Πρωινού, με αφορμή τις κατηγορίες του ευρωβουλευτή για μοντάζ σε συνέντευξη του και ψέματα. Μετά λοιπόν τις δηλώσεις του στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου βγήκε έξαλλος και πέταξε τα καρφιά του για το Πρωινό, θέση πήρε ο δημοσιογράφος.

«Ο κ. Γεωργούλης αναφέρθηκε στην εκπομπή και σε μένα προσωπικά και δεν θέλω να πω τίποτα. Επειδή συναισθάνομαι τη θέση του, την κατάστασή του, τη μάνα του, την οικογένειά του, τους ψηφοφόρους του, δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον κ. Γεωργούλη γιατί ότι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, ότι ήταν να γραφτεί έχει γραφτεί. Απλώς θέλω να του υπενθυμίσω ότι έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής και σας ευρωβουλευτής περιμένω να αρχίσει άλλο πόλεμο και όχι με τα πρωινάδικά.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σε αυτήν τη κριτική είχε δίκιο ο Περρης. Ο Γεωργουλης περιφερεται στα κανάλια και τρώει με χρυσές κουταλες από παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν βλέπω σκληρή απάντηση, να τα μαζέψει προσπαθεί. Όταν ήταν στον αντεννα και πήγαινε στο πρωινό και χαριεντιζόταν με τη Σκορδά δεν ήταν διπλοθεσίτης; Τώρα έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !