Ντίνος Σιωμόπουλος: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Γιώργο Παπαδάκη»


Στην κάμερα του
Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ο Ντίνος Σιωμόπουλος, σε μια εφ’ όλης της ύλης. Ο δημοσιογράφος του MEGA αναφέρθηκε στην επιλογή του σταθμού να του αναθέσει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου καθώς και στην συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Το κανάλι έκρινε, προφανώς και μετά από την καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσιάσαμε, ότι θα μπορούσε να με δοκιμάσει και σε μια ζώνη όπως αυτή του Σαββατοκύριακου. Πολύ τιμητικό για μένα και φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Δεν μου πήρε κανείς τίποτα γιατί ένα καινούργιο κανάλι είναι και σαφέστατα θα υπάρχουν αλλαγές. Νομίζω ότι καθεμιά αλλαγή που γίνεται, γίνεται προς το καλύτερο.

Η πρόταση που μου ήρθε, τότε, από το One ήρθε κάποιες ώρες πριν τη λήξη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν. Σκέφτηκα ότι για μένα είναι μια ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήμουν 11 χρόνια στον Γιώργο και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον άνθρωπο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον ίδιο. Δεν είναι αυτό που λέμε ότι έκλεισε ένα κεφάλαιο, άλλαξα σελίδα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια