Το δημόσιο παράπονο του Κρατερού Κατσούλη

1

Δημόσια θέλησε να τοποθετηθεί ο Κρατερός Κατσούλης στην «Φωλιά των Κου-Κου» για τα νέα μέτρα που μπαίνουν σε εφαρμογή από σήμερα με υποχρεωτική χρήση μάσκας και πληρότητα 30% για τα θέατρα .Τα μέτρα αυτά θα ισχύουν για δύο εβδομάδες

«Με βλέπετε λίγο πεσμένο σήμερα, λίγο προβληματισμένο, λίγο κάπως και θέλω να σας το εξηγήσω αυτό γιατί έχουμε μια ειλικρινής σχέση. Είμαι προβληματισμένος γιατί έχουν βγει τα νέα μέτρα για τα θέατρα, είναι αυτό το 30% στην Αθήνα και με έχει πιάσει λίγο η ψυχή μου με όλο αυτό το πράγμα. Καταλαβαίνω ότι αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνουν παραγωγές, μάλλον δεν θα υπάρξει θέατρο στην Αθήνα. Εάν υπάρξει θα είναι με ένα πάρα πολύ ευφάνταστο, δύσκολο τρόπο και βεβαίως είμαι υπέρ της προστασίας και βεβαίως πρέπει να προσέχουμε και βεβαίως ο κορονοϊός υπάρχει και βεβαίως οι μάσκες. Δεν θα πω εγώ γιατί στα θέατρα είναι έτσι και γιατί στις αεροπορικές εταιρείες δεν είναι, στα λεωφορεία, στα πλοία, γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι αν δεν τηρούνται τα μέτρα. Αλλά θέλω να πω απλώς ότι στο θέατρο πραγματικά είναι ένα χώρος που είναι πολύ εύκολα ελεγχόμενος. Εκεί οι άνθρωποι κάθονται, δεν μιλάνε, δεν πίνουν, δεν τρώνε, δεν σηκώνονται όρθιοι, δεν φωνάζουν, δεν κάνουν τίποτα. Πραγματικά δείτε το αυτό το πράγμα γιατί 30% στην Αθήνα σημαίνει ότι κατά 95% προσωπική μου εκτίμηση, μπορεί να κάνω λάθος, δεν θα γίνει τίποτα. Είναι τραγικό το να μην γίνει θέατρο στην Αθήνα. Είναι λάθος», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εδω εκλεισε εντελως για ολο το χρονο το broadway και to west end και ο κρατερος μιλαει για το ελληνικο θεατρο.να λειτουργησουν με 30 τις εκατο!!!! Μικροτερες παραγωγες με πιο φτηνες παραστασεις.,σιγα τα σολντ αουτ που ειχαν!αντε πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !