Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρίχνει τους τόνους: «Δημιουργούνται κόντρες χωρίς να υπάρχει λόγος»

1

Στην Μαρία Κοκολάκη και την εκπομπή «Το Πρωινό» ,μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ξεκαθάρισε πως το όλο θέμα είναι μια παρεξηγήσει και απάντησε στο αν έχει επικοινωνήσει με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Στη στήλη με τα ρούχα είναι ξεκάθαρο ότι σχολιάζονται μόνο τα ρούχα, δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Υπάρχουν παρεξηγήσεις και δημιουργούνται κόντρες χωρίς να υπάρχει λόγος. Εγώ δεν έχω δημιουργήσει καμία κόντρα. Έχω υπάρξει μέρος. Oκ το να ανοίγεις το θέμα και να το κάνεις. Καλό είναι όταν καταλαβαίνεις ότι και από τη μία πλευρά και από την άλλη δεν υπάρχει πρόβλημα, να βάζεις τέλος σε μια ιστορία που δεν υπάρχει. Είναι ένα καινούριο πρόσωπο (Ιωάννα Μαλέσκου) και πρέπει να τη στηρίζουν. Γιατί στο κανάλι της να μην πάρουν θέση; Δεν τη γνωρίζω, δεν μιλήσαμε. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, δε χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι»

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δημιουργει μονη της,η Παπαγεωργιου τις κοντρες. Καλα σε ποσες εκπομπες ακομα θα απαντησει;;;;;;;;;;;;;; Ετσι νομιζει θα ανεβει η τηλεθεαση;;;;;;;Η μανατζερ που εχει τι λεει για ολα αυτα, ξεφτιλισου και αλλο μπορεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !