Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε θέλω να είμαι τόσο πολύ στην τηλεόραση»

Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα,και τόνισε πως αν θα αποκτήσει παιδί θα τα καταφέρει ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει να φύγει από την Ελλάδα. Κατόπιν, δήλωσε πως δεν θέλει να είναι πολύ στην τηλεόραση. 


«Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις. Δεν βλέπεις κάποια προοπτική, ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα, αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί. Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα.

Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά. Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι. Δε θέλω να είμαι τόσο πολύ στην τηλεόραση», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια