Ιωάννα Μαλέσκου.«Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε»

5

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε η χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της και ιδιαίτερα μέσα από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια σήμερα θέλησε να πάρει θέση στα απρεπές σχόλια ως προς το πρόσωπό της.

«Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μια επίθεση άκρως σεξιστική απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες… Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, δεν είμαστε δικαστές αν και είναι της μόδας, αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια. Με λυπούν ιδιαιτέρως λόγια από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα. Για ότι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Aparadekta ta sxolia tou pop up. Outo o Liagas den milouse etsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννα μόνο. Φοβερή, ετοιμόλογη και με ωραίες συγκροτημένες απόψεις. Με μια κουβέντα έθαψε το pop up. Αυτός ο νταφλος πολύ τρας προσωπικότητα. Καλό θα ήταν να προσέχουμε τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα εκανε και απαντησε. Αυτο που εκανε η εκπομπη της Παπαγεωργιου ηταν ανηθικο. Μαλλον ζηλεψε τα σεξιστικα ποιηματα του Περρη και της Σκορδα η Παπαγεωργιου.Οτι θελει θα φοραει μια γυναικα και ειναι τοσο ακομψο, αυτο που κανει η Σκορδα ενω παιζει απεναντι της η Μαλεσκου, να την κραζει με προσχημα τα ρουχα.Ειναι ντροπη απο γυναικες να ακουγονται σχολια για αλλες γυναικες.Και δεν υπαρχουν πλεον ψυχαγωγικες εκπομπες. Μονο εκπομπες που κραζουν αντιπαλες εκπομπες και παρουσιαστριες. Αυτο δεν ειναι τηλεοραση ειναι καφριλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην Μαλεσκου που απάντησε έτσι στα σχόλια από το πάνελ του pop up. Όπου πάει η Τρυφιδου τέτοια σχόλια γίνονται. Δεν έβαλε μυαλό όταν την εδιωξαν από Λιαγκα.

    Ο Νταφλος κουβαλάει το καλιαρντο, την τρασιλα του εψιλον και τον κιτρινισμο του οπεν του Μαλλη. Αυτό ήθελαν εκεί στον Άλφα?

    Σήμερα τα ίδια σχόλια έγιναν και το πάνελ της Σκορδα με την Γαλυφα να χασκογελαει. Ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδη την ειδα την εκπομπη δεν φανηκε τιποτα απο το φορεμα της Μαλεσκου. Ισως η εκπομπη της Ηλιαννα μπερδεψαν το μικροφωνο και την διαφανια που ειχε το φορεμα με κατι αλλο, καταλαβαινεται, και το καλυψαν κατα λαθος, αφηνοντας να εννοηθει οτι ειχε ατυχημα η Μαλεσκου. Επισης νομιζω οτι η Παπαγεωργιου βγηκε σημερα πολυ στα κατω της και ηταν πολυ προσεχτικη και η ιδια και το πανελ οταν σχολιαζαν τα ρουχα αλλων παρουσιαστριων. Θα συμφωνησω με ενα σχολιο οτι δεν βλεπουμε παρουσιαση εκπομπων στην Ελληνικη τηλεοραση. Βγαινουν οι περισσοτεροι και κραζουν τα ρουχα. Ειναι θεμα τωρα αυτο. Οπως στην εκπομπη της Σκορδα το πρωι που εκραζαν την Τσιμτσιλη η Σκορδα και καποιες αλλες λεγοντας οτι εχει κοιλια κσι δεν την κολακευει. Μα ειναι σοβαρα θεματα αυτα. Καλα κανει και εχει κοιλια δεν καταλαβα πρεπει να ειναι ολες μοντελες.Επισης ακομψο και ατιμο απο την Σκορδα την ωρα που παιζει απεναντι της η Μαλεσκου να την κραζουν. Ε ντροπη. Και μετα θελει να μας πεισει η Σκορδα και η Παπαγεωργιου οτι αγαπανε τις γυναικες. Οχι απλα μειωνουν τις γυναικες με σεξιστικα ποιηματα και κραξιματα ανευ λογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !