Η συνέντευξη «χείμαρρος» της Βάνας Μπάρμπα

Στην εκπομπή  «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε για όλα και όλους η Βάνα Μπάρμπα.

Για την επανεκκίνηση του MEGA και τη Δανάη Μπάρκα: «Να ευχηθούμε καλή σεζόν στο πρόγραμμα του MEGA, στο Πρωινό, στη Δανάη και σε όλα τα παιδιά. Εγώ είμαι υπέρ των ηθοποιών (στην παρουσίαση), νομίζω πως έχουν να δώσουν πάρα πολλά. Πιο πολλά από τις γυναίκες bimbo, τις ξανθές, τις όμορφες που απλά περιφέρονται δείχνοντας την ομορφιά τους»

«Ναι, είμαι φίλη. Όσο μπορώ. Η μητέρα βάζει και κάποια όρια. Δεν μπορώ να γίνω φίλη, φίλη. Νομίζω σύντομα θα περάσω το σύνδρομο της άδειας φωλιάς. Τώρα πια που και η Φαίδρα θα πάρει τον δρόμο της, ίσως και εγώ -και κάθε μητέρα- να κοιτάξει τους άλλους ρόλους, που παραμελεί»,είπε για την σχέση της με την κόρη της.

Παραλληλα αναφέρθηκε και στην περίοδο του κορονοϊού: «Έφτασα σε ένα σημείο να πάθω κρίση πανικού. Ένας άνθρωπος που δεν έχει τίποτα, ξαφνικά βγάζει δερματίτιδες. Τι είναι αυτά; Ο φόβος είναι, η ανασφάλεια. Φοβάμαι να φοβάμαι»

 «Θα ήθελα να πω στον κόσμο ότι μας χώρισαν. Μας χώρισε η έλλειψη καλών παραγωγών. Ήμουν τυχερή από τη μία πλευρά. Από την άλλη, δεν μπορεί να έχεις πάρει Όσκαρ και να μην επενδύει κάποιος στην πατρίδα σου. Όταν γύρισα από την Αμερική, δεν υπήρχε κανείς εδώ. Φυσικά και έχω παράπονο από την Ελλάδα, ποτέ δεν με "εκμεταλλεύτηκαν" όπως θα έπρεπε. Ποτέ δεν μας έδωσαν δεύτερες ευκαιρίες. Πάντα ήταν η ομορφιά και θα μείνεις σε αυτό! Και εγώ μόνη μου είχα τη μαγκιά να τα παρατήσω όλα όταν έγινα μητέρα και να αφήσω τον εαυτό μου να χαλάσει, να μην είμαι πια sex symbol. Ποιος σας είπε ότι θέλω να φάω το sex symbol μια ζωή; Έγινα 55 ετών! Είμαι sex symbol; Με παίρνουν να είμαι κριτική επιτροπή. Δεν θέλω να βγάζω ένα μπούστο για να είμαι κριτική επιτροπή. Δεν θέλω να είμαι στη σκηνή με τα τραγούδια... Τα έκανα αυτά, στη σωστή ηλικία. Σε αυτή η ηλικία έχω ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα»,δήλωσε για τον λόγο που δεν βρίσκεται στην τηλεόραση. 

Μίλησε για τα λάθη της, λέγοντας:«Κατάλαβα τα λάθη μου! Δεν έδειχνα την αγάπη μου όσο άξιζε. Σαφώς και είχα έπαρση. Νόμιζα πως ήμουν κάτι σπουδαίο».

Όσα την ενοχλούν στην τηλεόραση: «Με χαλάει η ευκολία, το βόλεμα και η βλακεία. Δεν μπορεί να παίρνει ο καθένας μια εκπομπή επειδή έχει καλές δημόσιες σχέσεις».

Ο έρωτας & η συντροφικότητα: «Την έχω επιθυμήσει κι αυτή. Αλλά μέχρι να φύγει η Φαίδρα δεν βλέπω κάτι... Νομίζω είμαι έτοιμη σιγά σιγά. Αγαπήθηκα αλλά δεν ήμουν ικανή να αγαπήσω. Εκεί κατάλαβα τα λάθη μου αλλά το είδα όταν έγινα μητέρα»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια