Γιώργος Σουξές: «Ήξερα ότι θα πάει καλά αυτό το σίριαλ, αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ »

1

Ο Γιώργος Σουξές που για δεύτερη σεζόν κατέχει τον ρόλο του Βασίλη Προύσαλη, του ενωμοτάρχη του χωριού στις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1 ,μίλησε στο "MyTv" για τον δεύτερο κύκλο της σειράς και εάν περίμενε αυτή την επιτυχία.

Δεύτερη χρονιά «Άγριες Μέλισσες»... Περιμένατε αυτή την αποδοχή του κόσμου και την επιτυχία;

«Τόσο πολύ δεν το περίμενα. Ήμουν από τους τυχερούς, γιατί είχα συζητήσει για τη σειρά έναν χρόνο πριν αρχίσει. Δεν πέρασα από κάστινγκ, τα οποία θεωρώ πολύ χρήσιμα, καθώς αποδείχθηκε πως η επιλογή ήταν πολύ σωστή για τους ηθοποιούς. Έπαιζα στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1, και όταν τελείωσε ο ρόλος μου, μου είπαν πως με ήθελαν για την επόμενη σεζόν για μία σειρά εποχής. Διάβασα τα σενάρια και μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση. Ήταν πολύ ποιοτικά. Έβλεπα άλλα πράγματα, είδα ένα χωριό. Και επειδή τα καλοκαίρια πήγαινα στο χωριό της μητέρας μου, μου άρεσε πολύ. Ήξερα ότι θα πάει καλά αυτό το σίριαλ, αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ. Όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης».

Η αποδοχή του κόσμου πώς είναι;

«Είναι πολύ μεγάλη η αποδοχή. Ήμουν ένα βράδυ κάπου με τον Κωστή Σαββιδάκη, που υποδύεται τον παπά, και μας είπαν να φύγουμε γιατί ήθελαν να δουν το σίριαλ».

Τι είναι αυτό, πιστεύετε, που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές;

«Το καλοκαίρι που πήγα διακοπές σε ένα χωριό, μια κυρία, αγρότισσα, μου είπε πως βλέπουν τον εαυτό τους. Στην επαρχία υπάρχει αυτό. Βλέπουν το χωριό τους. Το δεύτερο είναι πως η σειρά έχει πολλούς χαρακτήρες που τους αναγνωρίζεις στο χωριό. Βλέπουν τον παπά, τον κοινοτάρχη, τον χωροφύλακα. Ακόμη, έχει πολύ γρήγορη πλοκή, που δεν σε αφήνει να βλέπεις την ίδια σκηνή και το ίδιο θέμα πολλές μέρες.

Η παλιά γενιά η ηθοποιών στις «Μέλισσες» συναντάει τη νέα γενιά. Πώς είναι αυτό το πάντρεμα;

«Ασχέτως του τι χαρακτήρα έχει ο καθένας, οι νεότεροι μαθαίνουν από τους παλαιότερους τεχνικές, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι άμοιροι ταλέντου. Ευτυχώς η επιλογή που έγινε ήταν πολύ καλή. Τα παιδιά έχουν ταλέντο. Ανταλλάσσουν απόψεις και βγαίνουν καλύτερα οι σκηνές. Αυτό που τους λέω εγώ είναι πως πρέπει να είμαστε και οι δύο καλοί για να βγει και η σκηνή καλή. Αυτή είναι η δική μου η φιλοσοφία σε αυτή τη δουλειά».

Σε αυτή τη συνεργασία, εσείς τι απολαμβάνετε περισσότερο;

«Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Και ευτυχώς δεν έχουμε προστριβές μεταξύ μας. Υπάρχουν στιγμές με ένταση, λόγω πίεσης, αλλά όλο αυτό που κάνουμε μας δίνει χαρά. Και μόνο που βλέπεις πως έχτισαν ολόκληρο χωριό και ακόμη δύο στούντιο; είναι κρίμα να μην κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Επίσης, γνωρίζω πως αυτό που κάνω σήμερα αυτό θα βλέπουν και ύστερα από χρόνια. Συνεπώς, πρέπει να είναι όσο καλύτερο γίνεται. Σε αυτή τη σειρά, δεν ξέρω τι θα συνέβαινε σε μία άλλη. Ακόμη, στον χώρο εργασίας μας δεν έχουμε φίρμες. Αυτό το χαίρομαι πολύ»



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !