Η συμβουλή της Έλενας Ακρίτα στον Τάσο Τρύφωνος για τον «Αδύναμο Κρίκο»

0

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε μέσω Skype ο παρουσιαστής του «Αδύναμου Κρίκου» Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την συμβουλή που του έδωσε η Έλενα Ακρίτα,όταν επικοινώνησε μαζί της και τις ανέφερε πως θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι γνώσεων το οποίο πρώτη η ίδια ανέλαβε πριν 20 χρόνια.

«Ξεκίνησε το 2017. Το ΡΙΚ αποφάσισε ότι ήθελε ένα τέτοιο φορμάτ για lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Κατέληξαν στον “Αδύναμο Κρίκο”. Με πήραν τηλέφωνο επειδή με άκουγαν στο ραδιόφωνο και είχα το αυστηρό ύφος και τους άρεσε. Ήρθαν και οι Άγγλοι από το BBC και είπαν “μας κάνει” κι έτσι ξεκίνησε.

Εκεί με έπιασε το άγχος, η αγωνία γιατί επρόκειτο για ένα εμβληματικό παιχνίδι που έγραψε ιστορία με την Έλενα Ακρίτα κι έτσι την πήρα τηλέφωνο. Της λέω μου πρότειναν να κάνω τον “Αδύναμο Κρίκο”» ίναι δύσκολο για τον παρουσιαστή, τα γυρίσματα. Πραγματικά, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».

«Μου είπε “δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα να μιμηθείς την Εγγλέζα ή εμένα. Να βρεις τα δικά σου πατήματα, να το κάνεις δικό σου και εκείνη την ώρα πραγματικά με ξεκλείδωσε».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !