«Ήταν άψογη η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά το χιούμορ του δεν μου αρέσει»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις για τον Μάρκο Σεφερλή;

«Στην Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων υπάρχουν πάρα πολλά κανάλια και έχουν γίνει 3-4 επιτυχίες. Αυτό λέει πολλά. Ξεχώρισα τον Γιώργο Πολυχρονίου και τον Μίλτο Μακρίδη. Κάποια πράγματα δεν του πήγαιναν του Μίλτου και τον δικαιολογώ. Τον Μίλτο τον είχα ξεχωρίσει από τότε που ήταν ρεπόρτερ στον Γιώργο Παπαδάκη, είναι πολύ καλό παιδί.

Τη Μαλβίνα την είχα ξεχωρίσει, όπως είχα βρει και την Έλενα Ακρίτα, η οποία είναι πολύ έξυπνη κι έχει πολύ χιούμορ. Αυτά τα πρόσωπα είναι απαραίτητα στην τηλεόραση. Η φράση που έχει καταστρέψει πολλά προγράμματα είναι “αυτό πουλάει”. Το εμπορικό δεν είναι κακό. Υπάρχουν το “εμπορικό – ποιοτικό” και το “εμπορικό – σκουπίδι”.

Στην περίπτωση του Φρέντυ Γερμανού δεν ισχύει η φράση “ουδείς αναντικατάστατος”. Ένας παρουσιαστής πρέπει να είναι αυτός που είναι. Αν δεν κάνουν επιτυχία υπάρχει ένα “σαλτάρισμα”. Δεν υπάρχουν βεντέτες και star στην ελληνική τηλεόραση, δεν είμαστε Hollywood.

Με στεναχωρεί όταν ασήμαντα άτομα θέλουν αν επιβάλλουν ότι είναι σημαντικοί. Η συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή ήταν άψογη. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το χιούμορ του. Εμένα δεν μου έδειξε ότι είναι αυστηρός με τους συνεργάτες του», είπε ο Μεγακλής Βιντιάδης στην εκπομπή «Happy Day».


 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !