«Σφαγή» για τις αθλητικές μεταδόσεις

Χρήστος Παναγούλης
0


Η ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινάει με τη Nova να έχει το σύνολο των ομάδων της Super League, όμως η μάχη για το μέλλον του τρόπου μετάδοσης των αθλητικών γεγονότων ξεκίνησε σε όλα τα επίπεδα.

Εντός χώρας, η συζήτηση που ήδη διεξάγεται αφορά τη δημιουργία μιας υπηρεσίας streaming από τις ίδιες τις ομάδες για τη μετάδοση των αγώνων. Το μειονέκτημα στο σημείο αυτό είναι η χαμηλή απήχηση του πρωταθλήματος, που δεν επιτρέπει την προσέλκυση των συνδρομητών για να το πληρώνουν. Αναζητείται μια νέα ή υφιστάμενη πλατφόρμα που θα αναλάβει το έργο αυτό ή πολλοί χορηγοί. Η Cosmote TV μπήκε στη συζήτηση για τα δικαιώματα ομάδων, χωρίς όμως καταλήξει σε κάποια συμφωνία.

Δεύτερο μεγάλο ραντεβού μέχρι το τέλος του έτους είναι οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, το ισπανικό και το αγγλικό πρωτάθλημα, το Champions League και το Europa League. Πρόκειται για την «αυτοκρατορία» της Cosmote TV, που θέλει να αμφισβητήσει η Nova, μετά την εξαγορά της από την BC Partners. Η TEAM φαίνεται να έχει διαμηνύσει πως είναι πιθανό να σπάσει το Europa League σε 1η και 2η κατηγορία. Αν γίνει κάτι τέτοιο, οι ελληνικές ομάδες θα μπορούν να συμμετέχουν με προοπτικές και η ΕΡΤ ενδεχομένως να δείξει ενδιαφέρον.

 Πηγή: typologies

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !