Κόνι Μεταξά: Επιστρέφει στο «Πρωινό»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακούγεται πολύ έντονα ότι η Κόνι Μεταξά δεν θα συνεχίσει στο «Πρωινό». Μάλιστα, στα δημοσιογραφικά γραφεία έφτασε η πληροφορία ότι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σκέφτονται να αντικαταστήσουν την Κόνι με δημοσιογράφο που προέρχεται από τον χώρο των περιοδικών, καθώς θέλουν να ενισχύσουν το ενημερωτικό κομμάτι.

Μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, οι followers της Κόνι στο Instagram της έκαναν σχετική ερώτηση κι εκείνη απάντησε ότι το πάνελ δεν της ταιριάζει.

Όπως ήταν φυσικό η δήλωση αυτή έκανες τους περισσότερους να πιστεύουν ότι η Κόνι -που απουσίαζε από το «Πρωινό» για λόγος υγείας- θα αποχωρήσει εντελώς από την εκπομπή.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού ανέφερε στον Γιάννη Πουλόπουλο πως ουδέποτε υπήρξε θέμα απομάκρυνσης της Κόνι, από την εκπομπή. Ωστόσο, επειδή και οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι το πάνελ όντως δεν της ταιριάζει, γιατί δεν είναι δουλειά της να σχολιάζει την καλλιτεχνική επικαιρότητα, προτίμησαν να της δώσουν μία στήλη που να σχετίζεται με τη μόδα και το στυλ, που είναι κάτι που ως influencer γνωρίζει.

Από την άλλη, η Κόνι -που εκτός από το «Πρωινό» θα συμμετέχει και στο μιούζικαλ Hair αυτόν τον χειμώνα και μάλιστα έκανε μια άκρως τολμηρή φωτογράφιση για τις ανάγκες του- ταλαιπωρείται με τη φωνή της και ο γιατρός της συνέστησε δεκαήμερη αφωνία.

Μάλιστα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια απουσιάζει από τις πρόβες και ακόμα και στο τηλέφωνο επικοινωνεί με τους οικείους της μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Η Κόνι για τις επόμενες πέντε ημέρες κάνει πλήρη αφωνία και στη συνέχεια θα εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό της για να της πει τι πρέπει να κάνει.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας λοιπόν δεν θα είναι στο «Πρωινό», αλλά αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !