Μειώνεται η συχνότητα προβολής...


Μπορεί την φετινή σεζόν οι «Άγριες μέλισσες» να ξεκίνησαν με πέντε επεισόδια την εβδομάδα, ωστόσο όπως φαίνεται οι ιθύνοντες επεξεργάζονται το ενδεχόμενο να επαναφέρουν την σειρά στον περσινό της προγραμματισμό, δηλαδή Δευτέρα-Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στην «Φωλιά των Κου Κου», αυτή την περίοδο η σειρά είναι καθημερινή καθώς τα επεισόδια που προβάλλονται είναι αυτά που θα βλέπαμε στον πρώτο κύκλο της σειράς, δηλαδή μέχρι πέρυσι τον Ιούλιο. Λόγω του lockdown, οι «Άγριες Μέλισσες» είχαν σταματήσει για ένα διάστημα να προβάλλονται και είχαν μείνει επεισόδια, τα οποία γυρίστηκαν μέχρι τέλη Αυγούστου, οπότε υπήρχε ένα στοκ επεισοδίων που τώρα μπορεί να προβληθεί μέχρι να ολοκληρωθεί.

Αυτό το στοκ των επεισοδίων θα κρατήσει μέχρι τέλη Οκτωβρίου, ενώ από τον Νοέμβριο, θα αρχίσει ο νέος κύκλος που θα μας μεταφέρει πέντε χρόνια μετά στην υπόθεση. Εκεί μάλλον θα δούμε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Konis είπε…
Άντε πάλι τα εναπομείναντα επεισόδια ήταν 25 πράγμα που σημαίνει ότι η νέα σεζόν ξεκινάει 15 η 16 Οκτωβρίου και όχι Νοέμβριο ημαρτον ρεπορτάζ δεν κάνουν για την ακρίβεια ο πρώτος κύκλος θα είχε 150 επεισόδια και την πρώτη χρονιά προβλήθηκαν τα 125 και για αυτό ξεκίνησε τόσο νωρίς τον Σεπτέμβριο για να προβάλλει τα εναπομείναντα επεισόδια άρα ο νέος κύκλος ξεκινάει την άλλη εβδομάδα
Ο χρήστης TV είπε…
19 Οκτωβρίου ξεκινάει ο 2ος