Θάνος Καληώρας: Δυναμική είσοδος στη σειρά «Αγγελική»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα έχουμε την χαρά να τον απολαμβάνουμε στη νέα σειρά «Αγγελική».Ο Θάνος Καληώρας είπε το «Ναι» στο καινούργιο του ρόλο μετά από κάποιο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας.

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς. Στα επόμενα επεισόδια θα εμφανιστεί ο πατέρας της Τζένης (Νάντια Μπουλέ). Τον συγκεκριμένο ρόλο θα παίξει ο δημοφιλής ηθοποιός Θάνος Καληώρας.

Σύμφωνα με το σενάριο η ηρωίδα μέχρι στιγμής επικοινωνεί τηλεφωνικά για τα οικονομικά θέματα της οικογενειακής επιχείρησης με τον πατέρα της, ο οποίος θα προκαλέσει με την σειρά του αναστάτωση στην ζωή της οικογένειας των Αργυρών, αλλά και στην κόρη του, η οποία θα βρεθεί σε δίλημμα αν θα ακολουθήσει τον πατέρα της στο εξωτερικό και να απαρνηθεί την αγάπη της. Η να μείνει με τον Στέφανο και να ζήσει σε ένα αβέβαιο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Παραπολιτικά και του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Τσακίρη, σε λίγες εβδομάδες θα αποκαλυφθεί η απάτη του Χονδρινού (Θάνος Καληώρας) και αυτή η είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στο σπίτι των Αργυρών.

Η οικογένεια θα προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση αλλά και το προσωπικό θα ανησυχεί για τις επιπτώσεις στις ζωές τους… Στον απόηχο των γεγονότων, ο Μιχάλης θα συγκρουστεί με την Αγγελική, την οποία θα κατηγορήσει για την οικονομική καταστροφή των Αργυρών, αλλά και για τις συνέπειές της, που θα υποστούν όλοι όσοι εξαρτώνται από αυτούς.

Τέλος ο Παύλος θα προτείνει να κινηθούν δικαστικά εναντίον της Τζένης, προκαλώντας την οργή του Στέφανου, ο οποίος καλείται να επιλέξει αν θα μείνει στο πλευρό της οικογενείας του ή της Τζένης…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !