Γαβαλάς για Χριστόπουλο: «Έχει κάνει ένα παιδί, έχει κάποιες υποχρεώσεις»

Στο «Ευτυχείτε» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς Ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του από τον Χάρη Χριστόπουλο,το κινηματογραφικό του ντεμπούτο καθώς και για το GNTM.

«Λόγω του θεάτρου είχαμε πει να κάνω μόνο ένα guest κάθε Κυριακή. Νομίζω ότι η θέση μου είναι όντως να κρίνω το styling. O Χάρης Χριστόπουλος είναι πολύ καλός φωτογράφος και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Από εκεί και πέρα έχει κάνει ένα παιδί, έχει κάποιες υποχρεώσεις και νομίζω ότι κι αυτός πιέστηκε να το κάνει. Είναι 10 ώρες τη μέρα»

«Το όνομα Broadway με κυνήγησε στη ζωή μου. Πριν από τον κορονοϊό μου έκαναν πρόταση να συμμετέχω σε μια ταινία με τίτλο “Broadway”. Έχω τρεις σκηνές και η πρώτη έγινε χθες. Θα είμαι λοιπόν και στο σινεμά»,είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Η δική μου η μόδα είναι διαφορετική από το GNTM. Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά. Να έχεις κάποια που να λέει “τι φάση;”. Αυτά δεν τα λέμε ούτε στις παρέες, είναι πασέ. Το όλο θέμα το σώζει μόνο ο Γιώργος Καράβας και απορώ πώς αισθάνεται εκεί που είναι. Έχω ξεχωρίσει ένα αγόρι, τον Αντρέα, ο οποίος αν μείνει παραπάνω δεν θα μου αρέσει»,κατέληξε ο σχεδιαστής και ηθοποιός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια