Χαμός στο πρωινό με τον Αλέξη Γεωργούλη - «Αυτά που λέει δεν χωράνε σε καμία λογική»

Χρήστος Παναγούλης
0


Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Αλέξης Γεωργούλης, σε όσους τον κατακρίνουν επειδή ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Joker». Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε τα εξής:

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.

Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

Οι πολιτικοί δεν είναι σταρς. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

Οι δηλώσεις του αυτές σχολιάστηκαν από το «Πρωινό», με τον Βαγγέλη Περρή να γίνεται έξαλλος λέγοντας:  «Παραδίνομαι! Δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά. Εκεί στις Βρυξέλλες που είναι με κάτι τον ψεκάζουν; Αυτά τα οποία λέει δεν χωράνε σε καμία λογική! Είναι παράλογα, είναι τρελά. Μεγίστη κουτοπονηριά, τόσο άστοχο που καταντάει προσβλητικό απέναντί μας. Είναι ανοησία». Η Φαίη Σκορδά από την άλλη συμπλήρωσε: «Για τα χρήματα το έκανε, για κανέναν άλλο λόγο», αναφερόμενη στην απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι στο Open.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !