Το Πρωινό απαντά με υπονοούμενα στο «Ευτυχείτε»

 


Έμμεσες απαντήσεις τόσο στον Αλέξη Γεωργούλη όσο και στην εκπομπή Ευτυχείτε, έδωσαν το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά και ο Βαγγέλης Περρής από το Πρωινό. Την περασμένη Παρασκευή, ο ευρωβουλευτής σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δήλωσε πως η εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε ψέματα, κάνοντας μοντάζ στη συνέντευξή του.

Αρχικά, με αφορμή μια συνέντευξη του Μάκη Δελαπόρτα διάρκειας μίας ώρας, από την οποία θα έπαιζε στην εκπομπή ένα μικρό απόσπασμα, η Φαίη Σκορδά είπε με σαφείς αιχμές: «Καταλαβαίνετε ότι μία ώρα τον Μάκη Δελαπόρτα δεν μπορούμε να παίξουμε, οπότε καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κόψουμε ένα μικρό απόσπασμα πάνω σε αυτό που μας αφορά χωρίς βέβαια να αλλάζουμε το νόημα ποτέ. Βέβαια, αν κάποιος θέλει μπορεί να καθίσει να δει όλη τη μία ώρα και να πει… μα είναι δυνατόν»!

Λίγη ώρα αργότερα, ο Βαγγέλης Περρής δήλωσε σε αυστηρό ύφος: «Έχουμε μια καινούρια ενότητα που είναι συμβουλές. Θέλω να απευθύνω μια συμβουλή στα παιδιά που είναι δίπλα σου ότι σε περίπτωση που σας μπλέξουν σε κάποια ιστορία και αυτός που σας μπλέξει είναι κάποιος ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, στρυμωγμένος, να ελέγξετε αυτά που σας λέει, μην τα υιοθετήσετε. Σε περίπτωση που πάρετε θέση υιοθετώντας ψεύδη και όταν καταλάβετε ότι πέσατε σε παγίδα, να ζητήσετε μία συγγνώμη ή δημοσίως ή ιδιωτικώς».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβαλε την τελευταία πινελιά: «Όταν κάποιος λέει ψέματα κι εσύ τα αναπαράγεις ή τα γράφεις από κάτω είσαι το ίδιο ένοχος.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης maria13 είπε…
Πάντως ωραία περνάμε. Όλα τα πρωινά τα έχουν βάλει μεταξύ τους. Στην αρχή το Ευτυχειτε με το Πρωινό αντ1, σήμερα το πρωί οι Κου κου με το Ευτυχειτε, για όσα έλεγαν για την την Τσολακη και και μετά το Πρωινό αντ1 με το Ευτυχειτε. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.