Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε τον λόγο που παραλίγο να μην παίξει στο «Είσαι το ταίρι μου»

0

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο “Είσαι το ταίρι μου” και αποκάλυψε πως παραλίγο να μην παίξει στην επιτυχημένη σειρά, καθώς η φοβία της για τα αεροπλάνα ήταν μεγάλη.

«Όλες μου τις δουλειές τις αγαπάω πολύ, αλλά αυτή είναι η πιο αγαπημένη μου. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, η δουλειά που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, που πήγα στην Αυστραλία. Επειδή εγώ φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα, με έπαιρνε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και μου έλεγε “το διάβασες το σενάριο;”. του έλεγα “πώς θα πάμε στη Μελβούρνη;”. Μου λέει με αεροπλάνο, είναι 22 ώρες. Και του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω. Του είπα ότι η σειρά μου αρέσει και ότι στεναχωριέμαι που δεν θα μπορέσω να το κάνω. Και του λέω: χάθηκε να ήμασταν μετανάστριες στην Αίγινα που είναι και δίπλα; Για να ταξιδέψω στη Μελβούρνη μίλησα πρώτα με έναν φίλο μου ψυχίατρο.

Στα γυρίσματα περάσαμε συγκλονιστικά. Με τη Βίκυ δεν γνωριζόμασταν. Την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε, κάτσαμε μαζί όλο το βράδυ και είπαμε την ιστορία της ζωής μας. Με ξένισε πάρα πολύ ότι μετά το τρίτο, τέταρτο επεισόδιο περπατούσα στο δρόμο και έβγαιναν από τα φροντιστήρια αγγλικών οι καθηγητές και μου έλεγαν “Τούλα, μας καταστρέψατε. Δεν βάζουμε Δευτέρες μάθημα αυτή την ώρα, γιατί τα παιδιά δεν έρχονται γιατί βλέπουν “Είσαι το ταίρι μου”. Με αυτή τη σειρά απενοχοποιηθήκαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !