«Ώρα για Μελέτη»: Τα χαμηλά νούμερα και η γκρίνια


Προβληματισμός επικρατεί στον Alpha για τις χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», στους πίνακες της AGB. Σύμφωνα με το newspistol, η παρουσιάστρια επιθυμεί να κάνει αλλαγές στην θεματολογία της εκπομπής, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους τηλεθεατές στην συχνότητα του Alpha. Ο Νίκος Μάνεσης από την άλλη, ο οποίος έχει και την επιμέλεια του όλου εγχειρήματος, έχει ρητή εντολή από το κανάλι να διατηρήσει την εναλλακτική θεματολογία που ακολουθεί μέχρι τώρα η εκπομπή, ενώ η οποιαδήποτε νύξη σε gossip ή βαριά κοινωνικά θέματα θεωρείται απαγορευτική. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος έχει σταματήσει πλέον να εμφανίζεται ζωντανά στο πλατό, παραμένει όμως κανονικά στο κοντρόλ. Βέβαια δεν υπήρξε ποτέ τσακωμός όπως έχει γραφτεί, ωστόσο τα χαμηλά νούμερα και η ακαμψία του σταθμού όσον αφορά την θεματολογία έχει δημιουργήσει γκρίνια ανάμεσα στους συντελεστές.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Οτι δηλαδή θελει η Ελεονώρα να κάνει γκοσιπ ξαφνικά και ο σταθμός λέει οχι; Γιατί τι τους πειράζει; Και μην πει κανείς για ποιότητα. Για το κανάλι που προβάλλει το the bachelor μιλάμε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας ξεκολλήσουν με τα απαγορευτικά και ας αφήσουν την Μελέτη να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει γιατί αλλιώς νούμερα δεν θα δουν!!!