Αναστάτωση στα τηλεοπτικά πλατό- Ποιοι παρουσιαστές είναι σε πανικό

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Ούτε ένα, ούτε δυο κρούσματα αλλά εντεκα έχει αυτή τη στιγμή το J2US στο OPEN μεταξύ αυτών ο Τρυφωνας Σαμαράς, η Αλεξάνδρα Κατσαίτη, ο Αναστάσιος Ράμμος και η Κατερίνα Ζαρίφη όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν δημοσίως.

Αν και κάποιοι θεώρησαν ότι όλο αυτό ξεκίνησε από κάποιον τεχνικό που συνεργάζεται τόσο με τη συγκεκριμένη παραγωγή όσο και με το Big brother, τελικά κάτι τετοιο δεν ισχύει και ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αρνητικός. Το σημερινό live μάλιστα θα γίνει κανονικά καθώς κι εκεί έγιναν και γίνονται συνεχώς τεστ.

Φαίνεται πως το κακό έγινε από εξωτερικούς συνεργάτες καλλιτεχνών που ήρθαν στο σόου για να βάλουν την τελευταία πινελιά στην εμφάνιση αυμμετεχουσας χωρίς να έχουν προλάβει να κάνουν τεστ.  Ο Νίκος Κοκλωνης ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι δεν ξέρει πότε θα βγει στον αέρα το σόου και αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια όλων. Τα τεστ συνεχίζονται, ενώ η Ζωζώ Σαπουντζάκη έκανε τεστ στο σπιτι και όλοι οι εργαζόμενοι της Barking well είναι σε καθεστώς τηλεργασίας.

Οι καραμπόλες πάντως που δημιουργούνται λόγω του Just είναι πολλές στην ελληνική τηλεόραση. Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι παράλληλα και στο mega αλλά και στον ρυθμό όπου κάνει καθημερινή απογευματινή εκπομπή και πλέον βγαίνει τηλεφωνικά. Το ίδιο ισχύει και για Αθεριδη – Καρυδη, καθώς η δεύτερη συνεργάζεται με τον Στέφανο Βασιλάκη.

tinasmess.gr


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !