Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δεν τσουβαλιάζω τα πάντα με τη χρήση της λέξης ριάλιτι»

0

Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στο Zinapost.gr και στον Γιώργο Κουτσουρλή για το διαζύγιο που του άλλαξε την ζωή, τα reality αλλα και τα παιδιά του.

Ποιο ρίσκο έχεις πάρει τα τελευταία χρόνια προσωπικά;

«Προσωπικά το μόνο ρίσκο που πήρα, ήταν να κάνω restart στη ζωή μου, με ένα χαρτί διαζυγίου στα χέρια. Χωρίς την καθημερινή επαφή με τα παιδιά μου. Με αφετηρία το μηδέν. Δικαιώθηκα αν με ρωτάς. Δεν στερήθηκα τελικά τα παιδιά μου και προόδευσα σε κάθε μου βήμα».

Η σχέση σου με την δημοσιότητα; Πιστεύεις ότι δεν είσαι άνθρωπος που δίνει δικαιώματα ή δεν θέλουν να ασχολούνται οι εκπομπές και τα sites μαζί σου;

«Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Αν κάποιος θέλει να μην ασχολούνται μαζί του οι εκπομπές και τα media, μπορεί να το πετύχει. Το κάνει το 80% των ανθρώπων που έχει προβολή στην TV. Κρατά τη ζωή του ιδιωτική. Αν ήθελα να ασχολούνται μαζί μου περισσότερο δεν θα ήταν τόσο δύσκολο, αλλά το τίμημα είναι βαρύ. Αφορά την ιδιωτικότητά σου, αλλά και των ανθρώπων που αγαπάς. Δεν θα ήθελα να φέρω ούτε εμένα, ούτε αυτούς σε άβολη θέση. Για το 20% που «πουλά» τον εαυτό του στα media δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ίσως είναι κάτι το οποίο τους δίνει ζωή και δουλειά, οπότε δεν τους κρίνω. Αυτοί ξέρουν καλύτερα τους εαυτούς τους».

Reality παιχνίδια παρακολουθείς; Πιστεύεις ότι ξεφεύγουν από τα όρια ηθικής;

«Δεν τσουβαλιάζω τα πάντα με τη χρήση της λέξης ριάλιτι. Είναι σαν να με ρωτάς αν βλέπω ποδόσφαιρο και αν ξεφεύγει από τα όρια της ηθικής. Θα σου απαντήσω πως βλέπω αγγλικό ποδόσφαιρο και δεν έχει την ίδια ηθική με το ελληνικό. Το ίδιο και για τα ριάλιτι. Έχω «δοκιμάσει» απ΄όλα. Κράτησα για μένα αυτά που ταιριάζουν στην αισθητική μου. Ο καθένας μας αυτό πρέπει να κάνει, χωρίς να κρίνει τον άλλο για την επιλογή του. Όχι όμως να τα τσουβαλιάζουμε όλα στο ίδιο σακί».

Τι σε απωθεί στην τηλεόραση και θα άλλαζες; Πρόσωπα ή εκπομπές;

«Με απωθεί η χρήση βωμολοχιών όλο και περισσότερο. Υπάρχει μια απενοχοποίηση της «βρώμικης» γλώσσας. Είμαι αρκετά αθυρόστομος του λόγου μου αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω αυτό να είναι τηλεοπτική εικόνα ή ήχος. Το δεύτερο που με ενοχλεί είναι η έλλειψη ή και η στήριξη φρέσκων ιδεών ή εκπομπών. Για παράδειγμα ήμουν θιασώτης της εκπομπής Cinelθετε των Ατζαράκη & Ζάμπρα πριν τέσσερα πέντε χρόνια. Η εκπομπή ήταν κόσμημα για τη γενιά μου. Δεν ξέρω γιατί κόπηκε».

Τα παιδιά σου, σε καμαρώνουν; Τι σου λένε;

«Ποτέ δεν μου λένε τίποτα για την τηλεοπτική μου παρουσία. Ούτε κουβέντα. Ίσως γιατί δεν τους πλασάρομαι ως παρουσιαστής, αλλά ως… ο μπαμπάς. Και έτσι θέλω να μείνει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !