Ποιοι καλλιτέχνες θα βρεθούν στο...«Σημείο συνάντησης» αυτήν την εβδομάδα;

Χρήστος Παναγούλης
0

Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, στις 00.15 το βράδυ, έρχονται στην ΕΡΤ δυο γυναίκες που δεν εμφανίζονται συχνά σε τηλεοπτικά πλατό για να μας χαρίσουν μία ξεχωριστή και ειλικρινή κουβέντα, μακριά από κάθε είδους ταμπού. Ο λόγος για τις Βίκυ Βολιώτη και Ευδοκία Ρουμελιώτη, οι οποίες μιλούν με μια πρωτόγνωρη οικειότητα για έρωτες, παιδιά, επαγγελματικές “ταμπέλες”, χρήματα, επιτυχίες και αποτυχίες και εν γένει μαθήματα ζωής.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για τις σπουδές της στην Θεολογική Σχολή, την βαθειά αγάπη για την μητέρα της που έχασε πριν λίγα χρόνια, τον αγώνα να μπορέσει να δωρίσει τα όργανά της όταν την έχασε αλλά και για το όνειρο να γίνει κριτικός θεάτρου,. Αφηγείται, επίσης, πως βρέθηκε στον πρώτο της μεγάλο ρόλο και τι μετανιώνει από την εκείνη την περιόδο.

Η Βίκυ Βολιώτη, μιλάει για την διαπολιτισμική της οικογένεια, αφού η μαμά της ήταν Γερμανίδα και ο μπαμπάς της Έλληνας και το πώς ένιωθε ως παιδί που μεγάλωνε με τόσες διαφορές πολιτισμών μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Αναφέρεται και στην ηρωίδα Ηρώ του “Λόγω Τιμής” και κατά πόσο άλλαξε τη ζωή της. Για πρώτη φορά μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την κόρη της Άννα, τη διαδικασία της υιοθεσίας της και πως βίωσε η ίδια τη μητρότητα. Τέλος, αναλύει γιατί πίστευε από μικρή ηλικία ότι θα υιοθετήσει και δεν θα αποκτήσει βιολογικό παιδί.

Στο “Σημείο Συνάντησης”, στις 26 Οκτωβρίου στις 00.15, στην ΕΡΤ, η αφήγηση γεγονότων και η κουβέντα που γίνεται καλύπτουν μία πληθώρα συναισθημάτων που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!”

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !