Με δεύτερη εκπομπή ο Αλέξανδρος Τσουβέλας;

Έχουν αρχίσει οι αλλαγές στα τηλεοπτικά προγράμματα με σκοπό να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Αρχή έκανε το OPEN που όπως μάθαμε αλλάζει για δεύτερη φορά ώρα και ζώνη προβολής τον Αλέξη Γεωργούλη και κάνει το “Joker” τράμπα με το “Style me up” .

Την σκυτάλη απο το OPEN παίρνει και ο ANT1 καθώς προχωράει σε αλλαγή στην μεσημεριανόαπογευματινή ζώνη. Έτσι,ο  “Αστυνόμος Ρεξ” η ξένη αστυνομική σειρά που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα παραμένει στην ώρα του αλλά δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και με την επανάληψη της σειράς τα “Εγκλήματα”. Ετσι, από Δευτέρα 19 Οκτωβρίου αμέσως μετά το “Rouk Zouk” της Ζέτας Μακρυπούλια στις 16.00 επιστρατεύεται το “Taxi- Bit” με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα κι όχι σκέτο το “Tαξί” που ήδη ξέρουμε.

Τι είναι όμως το “Taxi- Bit”;

Οι πιο αγαπημένες διαδρομές του Σαββατοκύριακου, έρχονται και κάθε μεσημέρι. Εν ολίγοις είναι ένα best of της εκπομπής που θα παίζει παράλληλα με τα Σαββατοκύριακα με τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής και φυσικά τον Αλέξανδρο Τσουβέλα σε διπλή δόση ή καλύτερα καθημερινή προβολή.
Από μια διαφορετική αφετηρία καθημερινά, θυμόμαστε και μια μικρή “περιπέτεια” στην
οποία βάζει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας τους επιβάτες του. Μέχρι τον τελικό προορισμό, σε μία μόνο διαδρομή, στο Ταξί μπορεί να συμβούν τα πάντα: ερωτήσεις, συζητήσεις, αποκαλύψεις, γέλιο, τραγούδι, διλήμματα, καβγάδες, αγωνία. Για τους πιο δυνατούς και τυχερούς, το τέλος έχει και μετρητά στο χέρι!! Αυτό είναι το Ταξί Bits.


Πηγή: Tinasmess 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια