Το συμβόλαιο με τον ALPHA και η νέα εκπομπή που θα την αντικαταστήσει

0

Μια είδηση που έχει γίνει γνωστή τις τελευταίες ώρες είναι το οριστικό τέλος της συνεργασίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον ALPHA. Από την Δευτέρα η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι του "Ωρα για Μελέτη".

Όπως ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα», η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» αντικαθίσταται από άλλο ενημερωτικό μαγκαζίνο, με παρουσιαστές τη Μαρία Νικόλτσιου, τη Βίκυ Χαντζή και τον Πέτρο Καρσιώτη και όπως όλα δείχνουν η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται σε τροχιά εξόδου όχι μόνο από την πρωινή ζώνη αλλά και από το κανάλι.

Παράλληλα, όσον αφορά το συμβόλαιο της παρουσιάστριας, πιθανότατα να σπάσει αν και η συνεργασία της με το κανάλι διαρκούσε μέχρι το 2022.

Κατόπιν, η δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε πως ούτε ο σταθμός ούτε η Ελεονώρα Μελέτη δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις, ενώ το γραφείο Τύπου του σταθμού δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει την είδηση. «Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ο Alpha σκοπεύει και έχει ήδη ενημερώσει την παρουσιάστρια να "σπάσει" το συμβόλαιο αυτό και έχει ξεκινήσει διαπραγμάτευση για τους επιμέρους όρους. Η διαπραγμάτευση είναι σε οικονομικό επίπεδο, αφορά τη ρήτρα που θα χρειαστεί να καταβάλλει το κανάλι στην παρουσιάστρια για να "σπάσει" το συμβόλαιό της σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα» ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !