Άννα Ανδριανού: «Έχω κάτι στα σκαριά, αλλά προορίζεται για το 2021»

0

H ηθοποιός Άννα Ανδριανού "άνοιξε" τα χαρτιά της στο MyTv και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στο αν έχει μετανιώσει που τα προηγούμενα χρόνια εστίασε περισσότερο στη δουλειά της και όχι στον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε ότι ετοιμάζειμία νέα σειρά.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω ξεκουραστεί αρκετά και, λόγω του ότι απέχω από την τηλεόραση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είχα την ευκαιρία να κάνω δικά μου πράγματα και να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου και στους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι πολύ καλά και ατομικά και δημιουργικά, μιας και δέχθηκα μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Να παίξω στις «Ανθισμένες μανόλιες», σε μετάφραση - σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Κυριακού και παραγωγή της Βάσιας Παναγοπούλου. Ακόμη, θέλω να σου πω ότι το συγκεκριμένο έργο το αγαπώ πολύ και για χρόνια το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Δηλαδή ότι θέλω κάποια στιγμή να το κάνω».

Αλήθεια, μετανιώνεις που τα προηγούμενα χρόνια είχες εστιάσει τόσο πολύ στην τηλεόραση και όχι σε σένα;

«Όχι, δεν μετανιώνω, γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχα αυτή την ανάγκη. Έπειτα, όμως, από 6-7 συνεχή χρόνια δουλειάς (σ.σ.: Κλεμμένα όνειρα», «9 μήνες», «Ο άντρας των ονείρων μου»), αποφάσισα να μείνω για λίγο εκτός, ώστε ο κόσμος να ξεκουραστεί, αλλά και εγώ να δω λίγο τα πράγματα αλλιώς. Είμαι άνθρωπος που ακούω τον εαυτό μου και τις ανάγκες του. Εδώ και καιρό κάνουμε πρόβες για το έργο «Ανθισμένες μανόλιες», που θα ανέβει στο θέατρο Χυτήριο, παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί υπό ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν τα χειμερινά θέατρα».

Σου προκαλεί άγχος όλο αυτό;

«Για να είμαι ειλικρινής, έχω μεγάλη χαρά που δουλεύω σ' αυτό το έργο και κάνουμε πρόβες, οι οποίες αποτελούν την πιο ενδιαφέρουσα περίοδο, που δεν σκέφτομαι τι θα γίνει. Αν και το ένστικτο μου λέει ότι κάποια στιγμή θα γίνει».

Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να παρουσιάσετε το έργο μέσω Διαδικτύου, που φαίνεται να γίνεται ένα νέο είδος θεάτρου;

«Η Βάσια (σ.σ.: Παναγοπούλου) είναι ετοιμοπόλεμη και τα συζητάμε όλα, εκτός από το να παραιτηθούμε από το ανέβασμα του έργου».

Είσαι έτοιμη να επιστρέψεις στα τηλεοπτικά πράγματα, έπειτα από ενάμιση χρόνο αποχής;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κάτι στα σκαριά, αλλά προορίζεται για το 2021. Επομένως, όπως καταλαβαίνεις, είναι πάρα πολύ νωρίς για να σου πω το οτιδήποτε. Σίγουρα είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο ότι τα κανάλια επενδύουν και πάλι στη μυθοπλασία, αν και κάποια σενάρια βασίζονται σε ξένα φορμάτ. Από εκεί και πέρα, όταν είναι ελεύθεροι οι σεναριογράφοι, μπορούν να κάνουν Καλύτερα πράγματα. Βλέπε τις «Άγριες Μέλισσες», το «Κόκκινο Ποτάμι» κ.ά. Πιστεύω ακράδαντα πως οι Ελληνες σεναριογράφοι είμαστε πάρα πολύ καλοί, γιατί είμαστε παραμυθάδες».

Πρόσφατα, ο σύζυγος σου, Γιάννης Μπότσης, κυκλοφόρησε το βιβλίο «Ο κλέφτης των μυστικών». Εσύ έχεις μπει στη διαδικασία να γράψεις κάποιο μυθιστόρημα;

«Κατ' αρχάς, είμαι περήφανη για το μυθιστόρημα του Γιάννη, που δημιούργησε και μπήκε σε έναν ολόκληρο κόσμο, και πάει πάρα πολύ καλά, έχοντας αποσπάσει αρκετές θετικές κριτικές. Από εκεί και πέρα, από όταν ξεκίνησε η ιστορία με τον καρονοϊό, μπήκα στη διαδικασία να γράψω ένα βιβλίο, αλλά τώρα με τις πρόβες έχω σταματήσει. Ελπίζω, σύντομα, να καταφέρω να το τελειώσω και να κυκλοφορήσει»

Έχετε σκεφτεί να μεταφέρετε το βιβλίο στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο;

«Υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί και, μάλιστα, ο Γιάννης έχει δεχθεί ήδη αρκετές προτάσεις από παραγωγούς και σκηνοθέτες. Ακόμη, όμως, δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !