Αλέξης Γεωργούλης κατά ΑΝΤ1: «Μου ρίχνουν λάσπη»


 Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» για να απαντήσει στις επιθέσεις που δέχθηκε μετά τις δηλώσεις του σε διαδικτυακή ραδιοφωνική του συνέντευξη σχετικά με τον μισθό των ευρωβουλευτών, που φτάνει τις 25.000 ευρώ, όπως είπε.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε ολόκληρη η συνέντευξη του ηθοποιού, παρουσιαστή και ευρωβουλευτή μαζί με το απόσπασμα που κόπηκε στο μοντάζ. Στην υπόλοιπη συνέντευξη, εξηγεί τους λόγους που παίρνει ένας ευρωβουλευτής αυτά τα χρήματα και τις υποχρεώσεις που έχει. Ετσι καταλήγει ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός μισθός του ευρωβουλευτή και θεωρεί ότι ο ντόρος που έγινε οφείλεται στο ότι «του ρίχνουν λάσπη».

Eμφανίστηκε εξοργισμένος με την εκπομπή «πρωινό» του ΑΝΤ1 που παρουσιάσει μονταρισμένες τις δηλώσεις του λέγοντας: «Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή! Και πώς έκαναν μοντάζ σε όλα όσα είπαμε και μας κατηγορούν! Ήθελαν να πετάξουν λάσπη και να πουν ψέματα. Εγώ όταν άκουσα τι έχει συμβεί, ήταν πλέον αργά. Γιατί είχαν ήδη βγει στα sites. Άλλο ένα χοντρό ψέμα που ανέφεραν ήταν ότι κανείς άλλος Ευρωβουλευτής δεν δουλεύει αλλού, μόνο εγώ. Πέρσι που δούλεψα στο δικό τους κανάλι, τους είχα πει για τους άλλους, από παίκτες πόκερ μέχρι αγρότες. Είπαν ψέματα. Ο κ. Περρής ανέφερε πως κανένας ευρωβουλευτής, μόνο ο Γεωργούλης συνεχίζει τη δουλειά που είχε πριν εκλεγεί. 530 Ευρωβουλευτές συνεχίζουν τη δουλειά τους, άσχετα με το κοινοβουλευτικό τους έργο.

Αναρωτιέμαι θέλω να επικοινωνήσω μαζί τους; Όταν λένε τόσο εξόφθαλμα ότι θέλουν να σου ρίξουν λάσπη; Ξέρουν ότι ξέρουμε ότι είναι λάθος. Έχουν δόλο. Όλη η ομάδα ξέρει ότι είναι όλα ψέματα. Υπάρχει μεγάλος δόλος. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κινηθώ νομικά. Αυτό που έκαναν ήταν εντελώς ανήθικο και αντίθετο από την ιδεολογία τους».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περαστικος στο Ευρωκοινοβουλιο, χωρις έργο, που κάνει αρπαχτες στην τιβι μέσω Κόκλωνη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι ο ΑΝΤ1 και ο κάθε σταθμός του φταίνε για τις ατυχείς επιλογές. Αν όπως πολύ σωστά ανέφερε η κα. Μπάρμπα χθες σε συνέντευξη στο Πρωινό αποφάσιζε ο κ. Γεωργούλης να δωρίσει τον έναν μισθό του ίσως να έπεφτε στα "μαλακά". Δικαίωμα του βέβαια από τη στιγμή που νομικά δεν υπάρχει κόλλημα, ωστόσο αφενός θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος για την όποια αρνητική κριτική και αφετέρου να αναλογιστεί τις "ηθικές" προεκτάσεις του θέματος χωρίς να πετάει αλλού το μπαλάκι.