Η Κατερίνα Παναγοπούλου απαντά γιατί έφυγε από τον STAR

0


Η παρουσιάστρια  Κατερίνα Παναγοπούλου ου ανήκει πλέον στο δυναμικό του MEGA,μίλησε στο «Secret» για την απόφαση της να διακόψει την συνεργασία της με τον STAR αλλα αποκάλυψε και τον λόγω που διάλεξε να μετακομίσει στο Μεγάλο Κανάλι 

Η μεταγραφή σου στο ΜΕGΑ αποτελεί την έκπληξη του καλοκαιριού. Πώς έγινε;
Προς τα τέλη της σεζόν είχα αρχίσει να αι­σθάνομαι πως είχε ξεκινήσει να ολοκληρώ­νεται ένας κύκλος στο Star. Μάλιστα είχαμε κάποιες συζητήσεις με τα στελέχη του σταθ­μού και εκεί κάπου ένιωσα ότι είχα την ανά­γκη για μια αλλαγή. Πολλοί ήταν αυτοί που μου είπαν πως είναι ρίσκο να τελειώνεις μια συνεργασία όταν έχεις ενεργό συμβόλαιο που αργεί να τελειώσει. Διότι το παράξενο είναι πως όταν είχα αρχίσει να νιώθω έτσι δεν υπήρχε ακόμα η πρόταση για το δελτίο του ΜΕGΑ. Υπήρχε πρόταση από άλλο κανάλι, αλλά ακόμα δεν ήξερα ούτε εγώ η ίδια τι ακρι­βώς ήθελα να κάνω. Με έναν περίεργο τρό­πο όμως από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τη διοίκηση του ΜΕGΑ ένιωσα πως αυτό θα ήταν το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να το νιώσεις και είπες τελικά το «ναι» στο Μεγάλο Κα­νάλι;

Ο τρόπος αντιμετώπισης. Για εμένα το κομβι­κό σημείο σε μια συνεργασία είναι η αίσθηση της εμπιστοσύνης. Το να νιώθω ότι με εμπι­στεύονται και επενδύουν πάνω μου. Και αυτό το ένιωσα από το πρώτο λεπτό. Αυτό ήταν άλ­λωστε και το στοιχείο που με κέρδισε αμέ­σως. Η διοίκηση του ΜΕGΑ αποπνέει ακρι­βώς αυτή την αίσθηση στους ανθρώπους της. Οταν νιώθεις ότι η κεφαλή ενός οργανισμού έχει όραμα, πίστη και στηρίζει τους ανθρώ­πους του, μπορείς απερίσπαστος να κάνεις τη δουλειά σου. Για εμένα, που παθιάζομαι με ό,τι κάνω, έχει κομβική σημασία να νιώ­θω ότι επενδύουν σε εμένα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !