Πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» δίνει spoiler για τον ρόλο τηςΗ ηθοποιός Δήμητρα Σιγαλά, παραχώρησε μια εφ'όλης της υλης συνέντευξη στο TV24 και μίλησε για τον νέο της ρόλο στην πολυαναμενόμενη σειρά του ALPHA,«Αγγελική» ενώ έδωσε και ένα spoiler για το τι θα δούμε.

H Σίσσυ από το «Κρατάς μυ­στικό» και την Ελένη από το «Κόκκινο ποτάμι», στη Σοφία της «Αγγελική»...

«Η αλήθεια είναι πως ο ρόλος της Σίσσυς εί­ναι ότι πιο ιδιαίτερο έχω κάνει. Οπως μου έχουν γράψει αρκετοί, αυτός ο ρόλος τους έχει μείνει στη μνήμη και πραγματικά είχε και­ρό να γραφτεί κάτι τέτοιο. Ισως οπό την εποχή των «Εγκλημάτων» να έχουμε να δούμε τέτοιο σαυρεάλ χαρακτήρα».

Και μετά στη Σοφία...

«Καμία σχέση οι δυο γυναίκες μεταξύ τους. Η Σοφία είναι μια γυναίκα που μπορούμε να συναντήσουμε γύρω μας».


Είναι μια γυναίκα ευτυχισμένη;

«Είναι μια γυναίκα ευτυχισμένη και ευχαριστημένη με τη ζωή που κάνει. Παρόλο που είχε κάνει σπουδές. παντρεύτηκε νωρίς αφιερώθηκε στην οικογένεια της. Δεν της ειπε κάτι μέχρι που θα μάθει τις κινήσεις της».

Είναι από τις γυναίκες που διεκδικούν τον άντρα της;

«Καθώς είναι απόλυτα δοσμένη και στον άντρα και στα παιδιά της, θα το προσπα­θήσει με τον δικό της τρόπο. Σαν χαρα­κτήρας δεν μπορώ να δώσω και περισσότερες πληροφορίες, είναι άνθρωπος που το προσπαθεί».

Θα ζητήσει ενδεχόμενως τη βοή­θεια της Αθηνάς, της μητέρας του άντρα της, που οπό ό,τι έχει γίνει γνωστό είναι προστατευτική απέ­ναντι στα παιδιά της και τις οικογένειές τους;

«Δεν θα το έλεγα. Η ηρωίδα μου δεν έχει καθόλου καλή σχέ­ση με την πεθερά της. Η Αθηνά, δεν συμπαθεί καθόλου τη Σοφία. Άρα καταλαβαίνετε πως θα υπάρχουν από παντού ρίξεις και κόντρες. Είναι μάλλον η κλασική σχέση πεθεράς – νύφης»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια