Πέτρος Λαγούτης: Δίνει spoiler για τις εξελίξεις στις «8 λέξεις»

Στο Tv24,μίλησε ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης είναι άκρως αποκαλυπτικός για το τι θα δούμε στις «8 λέξεις».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ακούσαμε πως το «Αστέρια στην άμμο» θα συνεχιστεί...

«Εγώ δεν έχω κάποια σχετική ενημέρωση. Μήπως υπήρχε ως σκέψη αλλά τελικά δεν προχώρησε;».

Είχε πάντως ενδιαφέρον ως ρόλος. Τι θεωρείτε αλήθεια ότι πήγε στραβά, ειδικά γι’ αυτή τη σειρά που είχε τόσο δυνατό καστ;

«Συμφωνώ με αυτό που είπατε για το καστ. Είναι δύσκολο να πετύχει κανείς τέτοια ονόματα σε καθημερινή σειρά. Πιστεύω ωστόσο πως δεν έγινε σωστός προγραμματισμός από το κανάλι. Δεν νομίζω ότι φταίει κάτι άλλο, το λέω πολύ ξεκάθαρα. Αν προβαλλόταν σε άλλη ζώνη, θα είχε καλύτερη τύχη».

Αυτό όμως που ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο το κοινό είναι ο ρόλος του Σωτήρη στις «8 λέξεις». Τι ακριβώς θα γίνει;

«Η Τζουλιάνα έχει καταφέρει να μου το σκάσει, δυστυχώς. Ομως, όπως έχετε ήδη καταλάβει, ο Σωτήρης δεν είναι κακός άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που ζει σε μια δική του ψευδαίσθηση. Εχει πιστέψει πως το κοριτσάκι αυτό δεν είναι η Τζουλιάνα αλλά η Μαρία του. Τον συλλαμβάνουν και μετά από καιρό θα τον δούμε σε μια ψυχιατρική κλινική».

Υπάρχει περίπτωση να δούμε την Τζουλιάνα να τον ψάχνει; Γιατί και η ίδια έχει καταλάβει σίγουρα πως ο Σωτήρης ποτέ δεν ήθελε να της κάνει κακό.

«Σίγουρα το ξέρει η Τζουλιάνα αυτό. Το μόνο κακό που έκανε ο Σωτήρης είναι πως κρατούσε το παιδί παρά τη θέληση του. Την είχε κλειδωμένη όμως ταυτόχρονα την πρόσεχε και ήθελε να την περιποιηθεί. Πίστευε πως ήταν το παιδί του. Η Μαρία του. Στο μυαλό του δεν θεωρούσε πως κάνει κάτι κακό ή παράλογο. Αρα ακόμα και ένα παιδάκι θα καταλάβαινε σε βάθος χρόνου πως αυτός δεν ήταν και τόσο κακός, θα δει τις τρυφερές πλευρές του».

Θα κατανοήσει ο ίδιος τι είχε κάνει στο παιδί και ότι ζούσε μια ψευδαίσθηση;

«Ναι. θα το κατανοήσει αυτό ο ήρωάς μου. Θα κάνει θεραπεία που θα τον βοηθήσει να καταλάβει».

Πάντως ο Σωτήρης με έναν τρόπο έχει καταφέρει να γίνει αγαπητός στο κοινό. Παρόλο που εκ πρώτης άποψης φαντάζει αρνητικοί ρόλος...

«Μα δεν είναι αρνητικός ο ρόλος του Σωτήρη. Ούτε ως άνθρωπος θα έλεγε κανείς πως είναι κακόψυχος. Απλά φέρει μια διαταραχή! Εχει μεγάλη διαφορά», είπε ο γνωστός ηθοποιός. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια