«Δεν πήγα στο δοκιμαστικό με την Ηλιάνα. Είναι και γυναίκα του SNIK, φοβάμαι»Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη ο γνωστός χορευτής και χορογράφος ,Τάσος Ξιαρχό και αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχει κάνει αλλα και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε μια εξ αυτών για την νέα εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. 


Ο ίδιος ανέφερε: «Η πιο εύκολη συνεργασία μου είναι με την Τάμτα γιατί με αφήνει πολύ ελεύθερα να κάνω ότι θέλω. Η πιο δύσκολη είναι με τους τράπερς γιατί είναι μια καινούρια μόδα, έχουν παραπάνω έπαρση από εμένα. Με πάρα πολλούς έχω θέμα. Με τον SNIK δεν έχουμε μιλήσει μέσω εταιρίας έγινε αυτό. Έχουμε τσακωθεί με την Μαρίνα Σάττι γιατί δεν σεβάστηκε το project της Μάντισσας και οικονομικά. Ήμασταν φίλοι με την Μαρίνα όχι μόνο συνεργάτες. Δεν μιλάμε πια.»

Για τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί δήλωσε: «Με ενδιαφέρει να κάνω τηλεόραση και μου ήρθαν κάποιες προτάσεις. Μου πρότειναν να κάνω δοκιμαστικό στον Alpha αλλά δεν πήγα. Δεν νομίζω ότι τα πάνελ με ενδιαφέρουν αυτήν την στιγμή, θέλω να είναι κάτι που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Η Ηλιάνα είναι η γυναίκα του Snik, είναι λίγο περίεργο φοβάμαι!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια