SAY IT: Η Ώρα για Μελέτη...

1
H Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, στην πρωινή ζώνη, με μία τελείως διαφορετική πρόταση. Η  “Ώρα για Μελέτη” είναι  κάτι το εναλλακτικό για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης αφού κατάφεραν  να προσεγγίσουν το infotainment με έναν μοναδικό τρόπο. Η Ελεωνόρα Μελέτη  έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι της αρέσει αυτό που κάνει .Ήταν διαβασμένη ,ευέλικτη στην θεματολογία και γενναιόδωρη  με τους συνεργάτες της  . Αυτό που ξεχωρίζεις ,είναι η πολύ σφιχτή σκαλέτα  που κρατά  τον τηλεθεατή  σε εγρήγορση .Πολύ έξυπνη ιδέα της  διάδρασης με τους δημοσιογράφους ,αφού μας δείχνουν μια άλλη πλευρά της τηλεόρασης  που δεν είχαμε γνωρίσει χωρίς βεβαίως τα αυστηρά κουστουμιά της ενημέρωσης  Μην ξεχνάμε ότι η Ελεωνόρα Μελέτη είναι εκπληκτική στις συνεντεύξεις κάτι που δεν είδαμε , για αυτό στο μέλλον πρέπει να το εκμεταλλευτούν διότι είναι το δυνατό της χαρτί . Κακά τα ψέματα επειδή  πρόκειται για μια ενημερωτικού χαρακτήρα εκπομπή δεν θα πείσει τους τηλεθεατές που είναι ταγμένοι  σε καθαρόαιμη ψυχαγωγία . Νομίζω η Ελεωνόρα έχει τον τρόπο να φέρνει στην ενημέρωση ανθρώπους που την απέφευγαν,  ώστε να τους ενημερώσει και να τους αφυπνίσει για τα προβλήματα της κοινωνίας. Η επιτυχία της εκπομπής  θα καθοριστεί από τους τηλεθεατές και το τι επιζητούν εκείνη την ώρα ,διότι είναι μια ώρα που το gossip εχει υπεραναλυθεί με κάθε λεπτομέρεια   .Σίγουρα η εκπομπή θέλει βελτιώσεις αλλά πιστεύω θα αφήσει το στίγμα της στην πρωινή ζώνη  

Κείμενο αναγνώστη :panagiotis:

Το TVNEA.COM και οι διαχειριστές του, δεν υιοθετούν κανένα από τα άρθρα.



To TVNEA.COM  με τη νέα του στήλη "Say it" και σου δίνει την δυνατότητα με ένα απλό email να ακουστεί η σκέψη σου και η κριτική σου στα τηλεοπτικά θέματα άλλα και στους STARS τις καθημερινότητα μας.
Στείλε τώρα κι εσύ το κείμενο σου, γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες, όχι κεφάλαια γράμματα, και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και δες το δημοσιευμένο στο αγαπημένο σου site!
Τα κείμενα θα δημοσιεύονται άμεσα.

Email
tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Super Μελέτη με υπογραφή Μάνεση!!!
    Άργησε πολύ ο Α να έχει ενιαία εκπομπή 7 ημέρες την εβδομάδα που μόνο οι παρουσιαστές αλλάζουν και οι τίτλοι.
    Η Εκπομπή ίδια είναι όπως του Σ/Κ και μόνο κάτι πινελιές φρεσκάδας έχει προσθέσει όπως και το σκηνικό που είναι ποιο πανέμορφο από ότι το περσινό.
    Από όλα έχει και φυσικά επεμβαίνει και ο Μάνεσης όπως του έρθει...
    Θα πάει πολύ ψηλά αν και νωρίς αυτό βλέπω.
    7 ημέρες κολλημένοι Α και μακριά από τα ίδια και τα ίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !