Έρχεται στην prime time του ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη-έκπληξη!


Σε φάση παραγωγής μπαίνει σταδιακά η νέα εκπομπή real life documentary, που τελικά θα φέρει τον τίτλο "Η φωτογραφία της ζωής μου". Πρόκειται για το ξένο φορμάτ "Capturing the moment".

Στόχος της εκπομπής είναι, με επίκεντρο μία σημαντική φωτογραφία της ζωής κάποιου, να αφηγηθεί  τι οδήγησε στο "μοιραίο" κλικ, που μπορεί να αποτυπώθηκε αρκετές δεκαετίες παλαιότερα και σε ιστορικές περιόδους, όπως η επαετία της χούντας, αλλά και να αναπαραστήσει τη φωτογραφία αυτή στο σήμερα.

To επιτελείο της εκπομπής, με προεξάρχοντα τον σκηνοθέτη Πιέρρο Ανδρακάκο, αναλαμβάνει να αναβιώσει την επίμαχη φωτογραφία στο σήμερα, να αναπαραστήσει όλο το σκηνικό, αλλά και να φέρει κοντά τα πρόσωπα που απεικονίζονται. Η νέα εκπομπή αναμένεται σύντομα να αρχίσει γυρίσματα, με στόχο να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο, στην prime time του ΑΝΤ1. 

Real Life-Nαταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιο αδιαφορο κονσεπτ δεν εχω ακουσει στην ιστορια της τηλεορασης
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα,αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να υλοποιηθεί σωστά,ώστε να μη μοιάζει πρόχειρο.... Ας ελπίσουμε να το αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και να κάνουν καλή δουλειά!