Σαρωτικός ο Μουτσινάς... Χαμηλά το POP UP. Αναλυτικά τα 15'


 Με σαρωτικά νούμερα τηλεθέαση έξανε πρεμιέρα η εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι". Στα μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης η εκπομπή σημείωσε 22% φτάνοντας σε 15' μέχρι και 32,9%. Μια ώρα νωρίτερα η πρεμιέρα της εκπομπής POP UP έκανε 11,8% ενώ έφτασε σε 15' μέχρι και 15,2%

Αναλυτικά τα 15'Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν κάνεις πρεμιέρα και έχεις πρώτο θέμα το bachelor και τα φορέματα (!) των γυναικών που μαλλιοτραβιουνται για έναν άντρα, προφανώς και θα κάνεις και μονοψήφια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι περιμενατε να κανει η Παπαγεωργιου;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποσο χολη; κάποιοι ανθρωποι μαλλον πορεύοντε στην μίζερη ζωη τους με την κακια τους.. η Ηλιανα ηταν μια χαρά το κοριτσί
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μόνο που είναι η γρουσούζα στο πάνελ , είναι δεδομένα αυτά τα χαμηλά νούμερα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας κάνουμε λίγη υπομονή με τα νέα πρόσωπα. Πρώτη εκπομπή ήταν για το ποπ απ. Εγώ νομίζω θα πάει πολύ καλά η Ηλιάννα. Το πάνελ ήταν καλοκουρδισμένο. Η θεματολογία ενδιαφέρουσα. Η Αφροδίτη πάντα εξαιρετική.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλή αρχή στον Νικόλα που μπήκε δυνατά και έσκισε!!!
Η Παπαγεωργίου είναι η χαρά της ζωής,είναι γλυκιά,είναι τσαχπίνα είναι ένα νέο φρέσκο πρόσωπο που θα πετάξει στην παρουσίαση (εγώ νόμιζα ότι κάνει χρόνια παρουσίαση για μία στιγμή) όμως η εκπομπή δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο (εκτός από καναδυο που με άρεσαν).
Η Παρέα της μία χαρά είναι.

Το να κράζεις από την πρώτη εκπομπή ότι δεν κάνει και τα λοιπά δεν έχει λογική.Πρεμιέρα ήταν και στην πορεία θα φανεί πως θα είναι και τι θέματα θα έχει στην πορεία.
Υπομονή χρειάζεται για να χτιστεί μία νέα ζώνη-εκπομπές και τα κανάλια δεν την έχουν μάθει όπως και οι περισσότεροι από εμάς να την κρατάμε και κατηγορούμε που καλά καλά δεν την είδαμε και σχηματίζουμε αμέσως κακή γνώμη.

Το ωραίο είναι ότι θέλουμε να φύγουν οι παλιοί και να έρθουν νέοι και μόλις έρχονται οι νέοι κράξιμο πέφτει....
Ας διαλέξουμε τελικά τι θέλουμε τους παλιούς η τους νέους;;;

Ανανέωση χρειάζονται τα κανάλια; ΝΑΙ και καλά κάνουν και βάζουν φρέσκα πρόσωπα,όμως θέλει πολύ χρόνο για να τα μάθει ο κόσμος
και Βιασύνες δεν χρειάζονται....

Καλή σταδιοδρομία στην Παπαγεωργίου!!!