Νέες παραιτήσεις στο OPEN... Πηγαίνουν στην ΕΡΤ

Σταματημό δεν φαίνεται να έχουν οι παραιτήσεις δημοσιογράφων στο τηλεοπτικό σταθμό OPEN.Δύο ακόμη δημοσιογράφοι παραιτήθηκαν,οι οποίοι ανήκαν στο δυναμικό της ενημερωτικής εκπομπής «Τώρα…ό,τι συμβαίνει» με την Φαίη Μαυραγάνη που προβάλλεται το πρωί του Σαβ/κου στο OPEN.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Ανδρέα Κουμιάν, που ήταν ο υπεύθυνος καλεσμένων της εκπομπής και τον δημοσιογράφο Θοδωρή Σκουλή που στα χρόνια που ήταν στην εκπομπή επιμελούνταν τις διεθνείς ειδήσεις και το ελεύθερο ρεπορτάζ..

Οι 2 έμπειροι δημοσιογράφοι ανήκαν κοντά στα 6 χρόνια στην εκπομπή,όταν αυτή ήταν στο Περιστέρι στο Έψιλον,παρέμειναν στην αγοραπωλησία από την επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και στην αλλαγή του ονόματος σε OPEN BEYOND και την εγκατάσταση του νέου σταθμού στην Παιανία και έπαιξαν έναν σημαντικό ρόλο στην άνοδο της εκπομπής σε τηλεθέαση…..

Οι 2 δημοσιογράφοι δεν άργησαν να βρουν την επόμενη τηλεοπτική τους στέγη.Πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Κουμιάν, θα είναι ο υπεύθυνος καλεσμένος της πρωινής καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής «Από τις έξι», και ο Θοδωρής Σκουλής εντάσσεται στην καθημερινή εκπομπή Πολιτισμού «φλΕΡΤ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια