Τα δύο σενάρα για το One Channel


Μπορεί η απόκτηση του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καθυστέρησε το στήσιμο του One Channel, ωστόσο οι σκέψεις για επαναλανσάρισμα του καναλιού είναι και πάλι στο ταπέζι. Μάλιστα, η απόκτηση από την "Άλτερ Έγκο" της σχολής δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη, New Media Studies, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού το νέο κανάλι πρόκειται να στελεχωθεί με νέο αίμα από τους σπουδαστές και τους αποφοίτους της σχολής. Την ηγεσία του νέου γχειρήματος έχεια αναλάβει ο Ανδρέας Παναγόπουλος, ενώ σύμφωνα με τις typologies τα σενάρια για την ταυτότητα του νέου προγράμματος είναι δύο. Το πρώτο θέλει το One Channel να μετατρέπεται σε ένα low budget κανάλι ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που θα μεταδίδει ξένες ταινίες και σειρές, ενώ το δεύτερο είναι να μετατραπεί ο σταθμός σε αμιγώς ενημερωτικό, μεταδίδοντας μόνο ειδησεις και ενημερωτικές εκπομπές.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας το κάνουν μόνο με ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές 24 ώρες το 24ωρο όπως έχει η Γαλλία,Ιταλία,Ρωσία κλπ και μόνο εμείς δεν έχουμε τέτοιου τύπου κανάλι.

Το Σκά24 που ήταν να γίνει που κόλλησε; το ματαίωσαν;

Η ΕΡΤ που είναι βρε παιδιά; η κρατική τηλεόραση δεν θα έπρεπε να είχε; σαφώς και θα έπρεπε.
Μόνο τα λεφτά μας ξέρουν να παίρνουν και για να την χτίσουν για να γίνει πρότυπο και να την ζηλεύουν όλοι αυτό δεν το κάνουν.