Τάσος Τρύφωνος: «Ήταν τεράστια πρόκληση για μένα “O πιο αδύναμος κρίκος”»

0

 

Στον Τηλεθεατή, έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Τρύφωνος και μίλησε για την εκπομπή «Ο πιο αδύναμος κρίκος;» αλλά και αν φοβήθηκε την σύγκριση με την Έλενα Ακρίτα.

Πώς και μπήκε στη ζωή σας «Ο πιο αδύναμος κρίκος;» Πρόταση δική σας στο κανάλι ή του καναλιού σε εσάς;

«Ήταν πρόταση του ΡΙΚ, της δημόσιας τηλεόρασης της Κύπρου. Από το 2012 παρουσίαζα το talk show "Τετ α τετ" στο ΡΙΚ. Το 2017 η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε ότι ήθελε να εντάξει ένα παιχνίδι γνώσεων στο πρόγραμμα του -ως lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Το σκεπτικό είναι ότι ένα παιχνίδι γνώσεων, βασισμένο σε ένα επιτυχημένο διεθνώς format, ανταποκρινόταν πλήρως στο ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης. Υπήρχαν δυο επιλογές: "Ο πιο αδύναμος κρίκος" και το "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;". Τελικά, το κανάλι προχώρησε με το πρώτο».

Ποια ήταν η πρώτη σας σκέψη;

«Το ότι ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα αλλά και το κανάλι. Αφενός γιατί είχα κάνει μέχρι στιγμής μόνο talk show και αφετέρου επειδή δεν μπορούσα να ξέρω πώς θα ανταποκρινόταν το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου, που δεν ήταν τότε τόσο εξοικειωμένο με τα τηλεπαιχνίδια».

Παρακολουθούσατε το «παλιό» με την Έλενα Ακρίτα;

«Φυσικά. Τότε, μάλιστα, εγώ εργαζόμουν στο ΜΕGΑ, στην εκπομπή "Ρrive" με την Έλενα Κατρίτση και, αν θυμάμαι καλά, "Ο πιο αδύναμος κρίκος" έπαιζε πριν από την εκπομπή».

Σας προβλημάτισε η σύγκριση;

«Εννοείται, επειδή σε αυτή την περίπτωση η παρουσίαση του παιχνιδιού δεν ήταν "άγραφος πίνακας". Είχε μια "βαριά" και "σημαντική" υπογραφή. Ωστόσο, η ίδια η Έλενα Ακρίτα με ξεμπλόκαρε όταν έψαχνα να βρω το "ρόλο"... Συγκεκριμένα, μου είπε "μην αντιγράψεις ούτε εμένα ούτε την Εγγλέζα, κάν' το δικό σου"».

Αναλογιστήκατε... γιατί εσείς; Τι... καλό είδαν σε εσάς;

«Όχι, το βρήκα τέλειο κάστιγκ. Η αλήθεια είναι ότι εμπνεύστηκαν από το ρόλο που έχω στην πρωινή μου εκπομπή στο ραδιόφωνο μαζί με τη δημοφιλή ηθοποιό και σεναριογράφο Χριστιάνα Αρτεμίου, όπου εγώ είμαι ο αυστηρός και εκείνη η πιο "αφελής"»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !