Οι Άγριες Μέλισσες ισοπέδωσαν τον ανταγωνισμό... Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (18/9/2020)

15


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 18/9/2020:
Πρόγραμμα 18-54

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 10,4
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 26,4 (μέχρι 31.2)
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 14,0 (μέχρι 16,0)
THE BACHELOR 9,7 (μέχρι  16,5)
ΒIG BROTHER  15,9 (μέχρι 18,7)
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) 9.2
50 50 (Ε) 6.5
ΤΟ ΝΗΣΙ (Ε) 5,9
CASTLE   MAK TV 3.1
THE BLACKLIST MAK TV 2.5
ΜASTERS OF SEX ΜΑΚΤV 1,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 11,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟPEN 8.2
 
*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μέχρι τις 23:30 το Bachelor έκανε 5αρια και 7αρια, μετά ανέβηκε σε διψήφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάτωσε και το εκτρωμα στον ΣΚΑΙ. Επιτελους γιατι μειρκοι ειχαν αυταπατες. ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Έξυπνη κινηση να παιζει και Παρασκευές. Επίσης η εβδομαδα που μπαινει θα ειναι πολύ διαφορετική πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 16% δεν θεωρείται πάτος, κρατήθηκε σε καλούτσικα επίπεδα. Τα νούμερα του Bachelor σαφώς και είναι στον πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλαιω στα γέλια φιλε 9:48 με το σχολιο σου. Δεν ειναι πατος, αποπατος ειναι. Ξεχνας τα 29ρια μονο του αχαχαχαχαχα. Ελατε παιδια συνελθετε. Αυτά τα παιχνιδια έχουν τελειωσει. Απισυετη η χαρα μου για τις Μέλισσες σημερα. Έπρεπε να γινει αυτο για να καταλαβουν καποιοι οτι η μυθοπλασια οχι μονο ζει, φετος θα σαρωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bachelor στον απόλυτο πάτο και νομίζω ότι ήρθε και γρηγορότερα από ότι περιμέναμε. BB σημειώνει το αρνητικό ρεκόρ του και μας επιβεβαιώνει. Με ανύπαρκτο ανταγωνισμό μόνο μπορούσε να φέρει πολύ καλά ποσοστά. Όταν εμφανίζονται και άλλα προγράμματα, τότε γεια σας. Που και να έρθει το Καφέ της Χαράς την επόμενη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το big brother στα live δεν τα πάει καλά επειδή είναι βαρετά και ξεκινάει από τις 21.00... Τις υπόλοιπες μέρες μια χαρά κρατήθηκε... Το bb έχει το κοινό του, δεν πρόκειται να πέσει κάτω από 15%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μελισσάρες κορυφή και συνεχίζουμε,ο Εργένης πάτωσε και το Έλα στη θέση μου έκανε το αρνητικό του ρεκόρ σημειώνοντας 9(!!!)μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό πιστεύω έχει και οτι λόγω της καραντίνας ο πέμπτος κύκλος δεν έχει αρχίσει ακόμα τα επεισόδια που βλέπουμε είναι όσα απέμειναν από τον τέταρτο με αποτέλεσμα να μην έχουν αυτόν τον αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας που συνηθίζει η σειρά σε κάθε αρχή σεζόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τις προηγουμενες μερες οσο ειχε αλλα προγραμματα έπεφτε σε νουμερα οποτε μαλλον δειχνει πολλα αυτο το ποσοστο σημερα. Επισης χθες το ΒΒ ειχε τρελο κοτσομπολιο απ οτι ειδα και φουλ κλαμα. Σημερα βεβαια θα κλαιει και ο ιδιος ο σκαι. Τα σκουπιδια στον καδο παρακαλω.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Τίνα Μεσσαροπουλου κλαίει στην τοποθεσία ΆΛΦΑ. Και ετοιμάζει το νέα άρθρο που θα κατακεραυνώνει τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν στηρίζουν το ποιοτικό Bachelor. Και να μην ξεχνάμε και τον Γκουνταρα και το πόσο μέσα έπεσε στα σχόλια για τις Μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κλαματα στον ALPHA σημερα!! 9% το Ελα στη θεση μου, 9% και το Bachelor ευτυχως. Παλι καλα που αναμεσα στα 2 προγραμματα υπηρχε και η Μουρμουρα που σημειωσε το μετριο 14%, για να λεει κι ο ALPHA οτι το παλεψε. Καταστρεφουν και την Μουρμουρα που προσπαθει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα (εστω και με 14% στην 8η σεζον) με αδυναμα προγραμματα πριν και μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Πάλι καλά υπάρχουν οι Μέλισσες γιατί το υπόλοιπο πρόγραμμα και όλες οι ζώνες του Αντ1 έχουν ισοπεδωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άρα μεταξύ BIG BROTHER και Batchelor ο κόσμος επιλέγει το πρώτο. Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ με την επιλογή. Και για να μην παρεξηγηθώ σκουπίδια τα θεωρώ και τα δύο στο BB έγινε το σκηνικό με τον άλλο και αυτά που είπε και τον έδιωξαν. Για πέταμα είναι και τώρα που έφυγε αυτός αλλά αν το συγκρίνουμε αποκλειστικά και μόνο με το Bachelor νομίζω πως το BB κερδίζει. Αυτό του Alpha είναι η απόλυτη ξεφτίλα. Νόμιζα πως τα ηνία τα κρατούσε ο ANT1 με εκείνο το πράγμα που παρουσίαζε ο Χριστόπουλος αλλά ο Alpha διεκδικεί την πρώτη θέση και μάλλον θα την κερδίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδια, τα reality εχουν το κοινο τους και το κοινο αυτο μετα απο τοσα χρονια που εχει δει τα παντα, ελληνικα και ξενα, επιλεγει σαφως το big brother που απο τη φυση του ειναι αληθινο, αυθεντικο reality, παρα τον εργενη που ειναι ολοφανερα στημενο και μονταρισμενο. Δεν κοροιδευομαστε πλεον, θελουμε ποιοτικη τηλεοραση, ειτε ειναι μυθοπλασια (πχ αγριες μελισσες), ειτε ειναι reality.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο αυριο ο αντεννα θα παιζει για πρωτη θεση.ειπατε οτι ασχετη ατακα μπορουσατε δω μεσα.το παιζετε ειδικοι.αλλα ειστε ασχετοι.με τις νεες σειρες θα ανεβει ολη η μερα.ακομα και το σταρ μονο με gntm δεν βγαινει ακρη..ψωνιστηκατε και θα το πληρωσετε.αθορυβα ο αντεννα θα περασει μπροστα.θα τρεχουν στο σταρ να αυξησουν τα επεισοδια gntm..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για μενα τα νούμερα της μουρμούρας δεν είναι άσχημα. Καταρχάς μιλάμε για μια σειρά που βρίσκεται στην 8η σεζόν της,ενώ έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να παίρνουν το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν με μέσο όρο 13-15% (ναι στις κωμωδίες του Αντ1 αναφέρομαι). Εκτός αυτού όλο το πρόγραμμα του άλφα καταρρέει! Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η μουρμούρα είναι η μόνη σειρά που κρατιέται κάπως καλά. Ακόμα και η πάσα από το έλα στη θέση μου έχει υποτριπλασιαστει σε σχέση με 2 χρόνια πριν που έκανε 27αρια και τώρα παλεύει με τη βάση! Γενικά η prime time του άλφα μου φαίνεται μια τεράστια τρύπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !