Έκλεισε η νέα γυναικοπαρέα του Mega...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Τρεις… υπέρ όλων. Κάπως έτσι σκοπεύουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για λογαριασμό του MEGA και να γίνουν η παρέα όχι μόνο των γυναικών, αλλά και των ανδρών που θέλουν να μάθουν τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους.

Τρεις γυναίκες, με πετυχημένη πορεία η καθεμία στο χώρο της θα ενώσουν τις εμπειρίες αλλά και τις… τρέλες τους με σκοπό να περνούν αυτές καλά και οι τηλεθεατές (του MEGA) καλύτερα!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Ζαρίφη θα είναι οι τρεις παρουσιάστριες, ή μάλλον οι τρεις συγκάτοικοι που θα ανοίξουν το τηλεοπτικό σπίτι τους για να υποδεχτούν τους καλεσμένους τους, αλλά και τους τηλεθεατές βεβαίως βεβαίως.

Η εκπομπή θα είναι ένα πολυθεματικό μαγκαζίνο περιέχοντας… τα πάντα, δηλαδή μαγειρική, ομορφιά, διατροφή, ευ ζην, διακόσμηση, παιχνίδια, κουβεντούλα με καλεσμένους και ό,τι ακόμα μπορεί να μπει… στο σπιτικό τους και να είναι ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό. Τα δοκιμαστικά που έγιναν απέδειξαν αυτό που αναμενόταν: οι Ντορέττα, Μαρία και Κατερίνα, «έδεσαν» μεταξύ τους, τόσο με την άνεσή τους όσο και με τους τρόπους που παρουσίαζαν τα θέματα. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media να πάρει επίσημα το πράσινο φως από τη διοίκηση του MEGA ώστε οι κάμερες να πιάσουν δουλειά, αφού όσοι είδαν το δοκιμαστικό είπαν ότι… τα σπάνε!

Όπως όλα λοιπόν δείχνουν από τον επόμενο μήνα το MEGA αποκτά και… γυναικεία υπόθεση με σκοπό οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Σολωμού και Κατερίνα Ζαρίφη να ανοίξουν το σπίτι τους και να τα… σπάνε με το κέφι τους ώστε να κρατούν ευχάριστη παρέα τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου στους τηλεθεατές!

Newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !