Πρεμιέρα: «Κοινωνία ώρα MEGA»


Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου η πρωινή ενημέρωση ξεκινά δυνατά στο MEGA. H εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη είναι το απαραίτητο, πρώτο πρωινό ραντεβού μας με την ενημέρωση.

 Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 05:30 με 10:00 το επιτυχημένο δίδυμο θα μας μεταφέρει με άποψη, ρυθμό, ταχύτητα, αξιοπιστία αλλά και χιούμορ την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας και όλων των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζουμε για το ξεκίνημα της ημέρας.
Μαζί τους η πιο ενημερωμένη ομάδα ρεπόρτερ και σχολιαστών.

Από την Ελλάδα και τον κόσμο, όπου υπάρχει είδηση, με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις αλλά και διαρκή επαφή με τους τηλεθεατές οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν τα σχόλιά τους, τις παρεμβάσεις τους αλλά και τις πληροφορίες για κάθε θέμα που πρέπει να αναδειχθεί.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη θα ανοίγουν καθημερινά και σε σταθερή βάση, όπως πολύ καλά γνωρίζουν να κάνουν, δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές. Θα παρουσιάζουν τα μεγάλα θέματα στις πραγματικές τους διαστάσεις  και χωρίς υπερβολές, θα φωτίζουν τα καθημερινά προβλήματα που ζητούν λύση, θα συνομιλούν με τους αρμόδιους, θα ζητούν απαντήσεις από τους θεσμικούς υπεύθυνους.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την ανθρωπότητα με την πανδημία του κορωνοϊού να μπαίνει ψηλά στην ατζέντα της ενημέρωσης για όλα τα δίκτυα παγκοσμίως, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» θα δίνει αξιόπιστα όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε από μέρα σε μέρα αλλά και τις ειδήσεις από όλες τις γωνιές του πλανήτη για την πορεία του Covid-19.

Η πολιτική, τα εθνικά θέματα, τα μεγάλα διεθνή γεγονότα, η παρουσίαση των οικονομικών θεμάτων, αναλυτικά και κατανοητά, ο αθλητισμός, ο καιρός, η οικολογία είναι όλα στην ατζέντα της εκπομπής.

Και φυσικά όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή, όσα μας κάνουν να χαμογελάμε, όσα μας αρέσουν να σχολιάζουμε με τις παρέες μας, όσα πρωτότυπα συμβαίνουν στην Αθήνα και σε κάθε πόλη της Ελλάδας, το lifestyle, τα καλλιτεχνικά νέα, η επισκόπηση των social media. Όλα έχουν θέση στην Κοινωνία. Το ραντεβού είναι σταθερό στο MEGA.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA
Με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη
Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 05:30-10:00 

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ορίστε. Τι κατάλαβε το OPEN? Τους άφησε να πάνε σε ανταγωνιστικό κανάλι, παρά την επιτυχία τους στην πρωινή ζώνη. Μερικές αποφάσεις είναι αψυχολογητες..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπως έκανε και με τον Μουτσινά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραίο δίδυμο, η Ανθή Βούλγαρη έχει μια σπάνια ιδιότητα να προσφέρει νεανικότητα και νεύρο στην ενημέρωση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το Όπεν όλο χαζομάρες κάνει και όλο τα δυνατά χαρτιά του διώχνει.
Μία συνήθεια είχαμε μας την χάλασε και αυτή.Δεν πειράζει μικρό το κακό! !!
Ας έχει τον Βαρύ Παυλόπουλο που μόλις ξεκινήσουν η Ανθή και ο Ιορδάνης θα πάει πολύ ποιο κάτω αν και στο Μέγκα δεν θα είναι 1μιση ώρα όπως στο Όπεν.
Η ποιο σκληρή μάχη θα είναι η φετινή και πιστεύω η μάλλον θεωρώ ότι θα γίνει μεταξύ Σκάι και Μέγκα.
Μαρία-Ανθή η Ιορδάνης,Δημήτρης; ποιος/ποια θα κερδίσει;;; Ίδωμεν!