Ράνια Τζίμα: «Έχω μεγάλη συναισθηματική σύνδεση με το MEGA. Ήταν για εμένα ένα τεράστιο σχολείο»

0

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA,Ράνια Τζίμα "άνοιξε την καρδιά" της στον καναπέ του «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την περίοδο που έκλεισε το MEGA ,και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς και την επιστροφή του.

Για τον ρόλο της στο δελτίο ειδήσεων, η Ράνια Τζίμα είπε: «Εγώ προσπαθώ να έχω στον νου μου και το σκέφτομαι κάθε απόγευμα, πως ένας άνθρωπος στο σαλόνι του μου έχει ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του, μου έχει πει "μπες μέσα και δώσε μου αυτά που χρειάζομαι". Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να προσεγγίζουμε τις ειδήσεις. Μας κάνουν χάρη οι τηλεθεατές, μας κάνουν χάρη να μας εμπιστεύονται».

«Έχω μεγάλη συναισθηματική σύνδεση με το MEGA. Ήταν για εμένα ένα τεράστιο σχολείο, χαίρομαι πολύ ξαναβλέπω ανθρώπους από το παλιό MEGA. Δημοσιογράφους, διοικητικούς, τεχνικούς... Είναι οικογένεια! Ήθελα πάρα πολύ να ξανανοίξει το MEGA. Αισθανόμουν πως αυτό που έγινε ήταν μια μεγάλη αδικία. Αισθανόμουν πως χάνεται κάτι πάρα πολύ ισχυρό. Είναι δυνατό; Αυτό το brand; Αυτές οι ειδήσεις; Αυτή η οικογένεια; Δεν γίνεται, δεν πρέπει».,είπε η Ράνια Τζίμα.

Στη συνέχεια, η Ράνια Τζίμα δεν δίστασε να παραδεχθεί πως όταν έπεσε μαύρο στο παλιό MEGA εκεί και η οικογένειά της βρέθηκαν στον... αέρα: «Εμείς πρώτα από όλα απολύτως βιοποριζόμαστε από αυτή τη δουλειά. Δεν είμαστε κληρονόμοι κάποιας δυναστείας, ούτε εγώ ούτε ο Γαβριήλ. Το ξέρει ο κόσμος όλος! Αν μείνουμε χωρίς δουλειά δυο ή τρεις μήνες, πολύ απλά το σπίτι δεν θα βγαίνει. Δεν υπάρχει άλλο backup. Την εποχή που έκλεισε το MEGA, ο Γαβριήλ δεν είχε δουλειά, είχε φύγει από την πολιτική και σκεφτόταν τι θα κάνει παρακάτω... Περάσαμε αυτό που πέρασαν εκατομμύρια οικογένειες μέσα στην κρίση. Βρεθήκαμε στον αέρα! Αλλά δεν ήμαστε μόνο εμείς... Με τη διαφορά πως ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι αυτοί που είναι στις ειδήσεις ή είναι δημοσιογράφοι, δεν τους συμβαίνει. Τους συμβαίνει!».

«Ήταν σαράντα ημερών η κόρη μου όταν άρχισα τα πρώτα ραντεβού για δουλειά. Ψάχνοντας δουλειά, χτυπώντας πόρτες. "Γεια σας, μήπως θέλετε;"... Έπρεπε να βρω δουλειά... χθες! Βρήκα πρώτη από τους δυο μας όταν η Ελένη ήταν τεσσάρων μηνών. Ευτύχισα τότε, ήμουν τυχερή. Με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης Παπαδρόσος και πήγα στον Alpha. Δεν είναι κάτι, το έζησαν εκατομμύρια οικογένειες. Οι χρυσές εποχές που η δουλειά και οι δημοσιογράφοι ήταν κάτι έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ούτε οι αμοιβές είναι όπως ήταν κάποτε, ούτε ο κόσμος βλέπει στον δρόμο τον δημοσιογράφο και παθαίνει κάτι. Μπορεί να ακούσεις και τίποτα αρνητικό... Εξαρτάται από την περίπτωση» πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !